Szerintetek mi lehet a legfőbb oka a Magyar Péter személyét övező hihetetlen mértékű rajongásnak?
A 444 szerint Magyar Péter sikere azt engedi sejtetni, hogy a szavazótábor jelentős részének a legnagyobb szüksége egy vezetőre volt, akit követhet és bálványozhat. Szerintük a közvéleménykutatások már azelőtt az ellenzék vezető erejének mérték Magyart, hogy egyáltalán pártja, vagy bármiféle programja lett volna - ami gyakorlatilag azóta sincs -, és tulajdonképpen semmi olyat nem mondott, amit előtte ne mondott volna már el ellenzéki politikus. Másfél évtizede mégis ő az első közülük, akinek mindezt el is hitték a választók. Amit szavakkal már nehezebb kifejezni, az a Magyar személyét övező, hisztéria határát súroló rajongás, amit tényleg csak Orbán személyi kultuszához lehet mérni. A 444 mindezt képekkel is illusztrálta: [link]
Tényleg, mi benne a különleges a többi politikushoz képest?
Nagyon szükség lenne ebben az országban egy tisztességes polgári pártra, egy nem szélsőséges, normális, kormányképes, valóban konzervatív erőre. Egy olyanra, amely pártra fenntartás nélkül szavazhat bárki.
Péter ezt ismerte fel, csak van egy dolog, amit bizalomnak hívnak, és amit ingyen nem adnak.
Valójában az a szomorú helyzet, hogy ennek a társadalomnak nincs tömegigénye tisztességes, polgárosult, konzervatív politikai erőre. Ennek a társadalomnak néphülyítőkre, hazudozókra, ripacsokra, óbégató-brüsszelező likudfideszre, illetve liberális és komcsi majmokra van igénye. Alpári, buta, tolvaj, gerinctelen söpredékekre, akikkel a proli azonosulni tud. Magyarország aranybánya, aki nem lop, majd megbánja.
A 444 képein az látszik hogy önkívületben vannak az emberek tőle.....
Ez nevetséges.
Semmit sem mutatott még fel és nem is nagyon tud... Mindent mond és annak az ellenkezőjét is. A tetteiről nem is beszélve.
Az a színész meg... Akinek a nevét sem tudom... Eddig a korábbi ellenzékhez dörgölődzött, most meg a Petibe szerelmes! 🤣🤣🤣
Ugyanúgy a nők is szerintem csak szerelmesek belé, mert úgy ahogy jól néz ki. Mondjuk nekem nem esetem, ráadásul szerintem törpe is. Persze ha valaki kicsit sportos, drága ruhák vannak rajta, meg van csinálva a frizurája, mindjárt jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!