Erdélyi Magyarok! Romániában már tényleg nagyon jó élni, akkora fejlődés ment végbe? Nagyon jól lehet keresni?
Figyelt kérdés
jún. 16. 12:43
1/8 anonim válasza:
Nem. Az csak statisztika.... papíron van.
34/N/Kolozsvár
2/8 anonim válasza:
Nem vagyok erdélyi magyar, de a választ erre tudom.
Nem lehet "nagyon jól keresni", az még mindig Nyugat-Európa ahol jól lehet. De Erdély már köröket ver a Tiszántúlra, az is statisztikai tény. Valamivel jobb már a teljes magyar átlagnál is ott az életszínvonal.
3/8 anonim válasza:
Pesten születtem, 6 éve élek Romániában, igaz nem Erdélyben (munka, hosszú történet).
Tény, hogy sok mindenben, pozitív értelemben véve különb Románia és a románok nálunk... én nem mennék vissza Magyarországra.
5/8 anonim válasza:
Nem.A fizetések és a nyugdíjak alacsonyak,az árak csak nőnek,pár hónapja vezettek be megszorításokat.A románok is csak panaszkodnak és Cauçescot sìrjàk vissza
6/8 anonim válasza:
Ott is sok szegény térség van és nagyobb a társadalmi olló.
7/8 anonim válasza:
Ha IT-s vagy tényleg, ha minden más akkor nem.
8/8 anonim válasza:
Milyen fejlődés ment végre európa seg*lyukában? Romania egy hatalmas pöcegödör, főleg erdély, ami amúgy is románia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!