A vendégmunkások miatt fog nőni Magyarország népessége?
Figyelt kérdés
jún. 15. 21:38
1/11 anonim válasza:
Nem hisz a főkolompos megígérte hogy itt nem lesz félreĐ#gás, itt csak a megszokott csokis rudi lesz nem más.
3/11 anonim válasza:
Milyen vendégmunkásokra gondolsz? A helyzet az, hogy már nagyon sok helyről rugdossák ki őket is, meg a magyarokat is és a helyzet csak romlani fog még. Már ott tartunk, hogy átképzéseket szerveznek nekik, hogy merőben más munkakörökben is el tudjanak helyezkedni, mint amire eredetileg vállalkoztak.
5/11 anonim válasza:
Nem tudom, de miattam biztos nem mert a barátnőmmel már eljöttünk abból a pöcegödörből és gyereket is külföldön tervezünk.
6/11 anonim válasza:
Alapvetően nem. Nem lehetséges. Munkavízummal vannak itt. Mennek is haza, ha lejárt. Ráadásul csak férfiak jönnek, 99+%-ban. Egymással nem szaporodnak, magyar nők meg amúgy se akarnak szülni. Szóval nem fog változni a népesség
7/11 anonim válasza:
6# Nem mennek haza, kérnek újabb vízumot azonnal és a végtelenségig maradhatnak.
8/11 anonim válasza:
nem hiszem, ki a tököm akar magyarországon élni? :D
ők sem hülyék, ott van a szomszéd Ausztria, már nyugat...
9/11 anonim válasza:
2es vagyok csökken a népesség, és kb annyit hoznak be amennyi kivándorol illetve meghal szóval ez stagnálás
10/11 anonim válasza:
Nem fog nőni Magyarország népessége az elmúlt évek tendenciája alapján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!