Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi okozta a fideszes jelölt,...

Mi okozta a fideszes jelölt, Vitézy Dávid bukását?

Figyelt kérdés
Tudom, 41 szavazat, de akkoris.

jún. 15. 12:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%
Ez a kis különbség simán áfordult volna, ha a szavazók egy része nem olyan szerencsétlen, hogy nem tud követni egy szimpla utasítást. A másik, hogy eltaktikázta a fidesz. Bpen a fidesz nem népszerű, Tarlós is csak fidesz közeli volt, de nem fideszes. Ezt akarták valahogy Vitézyvel újrajászani. Ha Vitézy elindul fideszesként, lehet, hogy kevesebben szavaznak rá, de közben nem lett volna ennyi érvénytelen, amiket viszont ő kapott volna. Nehéz megmondani, hogy mikor mi lett volna, lehet, hogy így lehetett a legszorosabb eredményt elérni. A fidesz elég profi a kommunikációban, taktikában és a mozgósításban is, 41 szavazatnyi különbséget nem lehet statisztikai modellekben értelmezni. Tippre ki voltak számolva az esélyek és így látták a legtöbb reményt.
jún. 15. 13:28
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Semmi nem okozta , az a csoda hogy ilyen jól szerepelt Pesten annak ellenére hogy fideszes.
jún. 15. 13:39
 13/19 anonim ***** válasza:
74%

Azért szerepelt ilyen jól, mert a fidesz a háttérből támogatta.

Ha nyíltan fideszes jelölt lett volna, akkor Karácsony nem 41 szavazattal veri, hanem 10-15 százalékot ráver

jún. 15. 13:58
 14/19 anonim ***** válasza:
8%
Azért támogattam többek között Vitézyt, mert ígért egy nagyobb sétálóövezetet Budapestre, belváros-rakpart. Ez nem pénz kérdése. Én sajnálom, hogy még 5 évig nincs egy ilyen, belvárost átívelő sétáló övezet, ahol lehet futni, sétálni… A város egyre inkább hasonlít a BAH csomópontra, mintsem egy zöld nagyvárosra. Ha Budapest ezt akarja, lehet én választottam rossz helyet élni.
jún. 15. 14:43
 15/19 anonim ***** válasza:
8%

Karácsony Gergely hazug, uszító lejárató kampánya.

DK-s kerületekben direkt vékonyan húzták ki Alexandra nevét, mert tudták hogy jónéhányan nem értesültek a visszamondásról.

jún. 15. 14:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Hagyjatok mar ezt az alexandrás dolgot. Volt aki pl Karacsonyra szavazott. Nem minden fideszes szavazott Vitezyre. Aki meg nem tudja kire szavazzon az maradjon otthon.
jún. 15. 15:15
 17/19 anonim ***** válasza:

MI okozta a bukását?

-Bayer Zsolt kommentárja sok olyan baloldalit eltántorított akinek Vitézy szimpatikusabb volt

-2 kerületben a létező legvékonyabb tollakkal húzták ki Szandikát, így sok fideszes birka "rá szavazott"

-A kínaiaknak elfelejtették ellüldeni, hogy mégsem Szentkirályira kell szavazni

-A 800 venezuelaiból nagyon kevesen mentek el szavazni

-Vitézy nem mozgósított eleget

-Karácsony fideszezős kampánya sikeres volt

-stb

jún. 15. 16:04
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
Az hogy sokan Fideszesnek titúlálták, pedig nem az.
jún. 17. 20:43
 19/19 anonim ***** válasza:
41%
Mert hülyék az emberek. 5 perc örömért feláldozzák a várost. Vicc.
jún. 17. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!