Habár 2026-ban az egykoro fiatal demokraták szövetsége bezsebeli az újabb győzelet.
jún. 15. 10:04
2/20 anonim válasza:
Én nem értem, az összes fejlett országban vannak stadionok, több is, mint Magyarországon, mi ez a sportgyűlölet?
jún. 15. 10:20
3/20 anonim válasza:
Miért kellene megszabadulni olyan funkcionális épületektől, amik jó állapotban vannak és használhatók? Mert más építette? Ez marhaság.
jún. 15. 10:42
4/20 anonim válasza:
Visszaadnám Brüsszelnek, ami Brüsszelé.
jún. 15. 10:44
5/20 anonim válasza:
Ez a négy lehetőség?
jún. 15. 10:46
6/20 anonim válasza:
Nem lesz rendszerváltás, legfeljebb újabb kormányváltás , MP nem hoz rendszerváltást, nem tud hozni, mert ő is a komcsi elit alomjából való. A tendszerváltásunk lényegétől fosztottak meg az ifjú kommunisták annó. Marad a kommunizmus,és vele együtt a kommunista maffia.
jún. 15. 11:00
7/20 anonim válasza:
Börtön, kényszermunkatábor fideszesek számára.
jún. 15. 11:11
8/20 anonim válasza:
Iszonyatos pénz a havi fenntartása. Államilag bepumpált pénz nélkül bp én kívül ha a városnak kellene fenntartania erre a célra elkülönített Fidesz pénz nélkül, fél év alatt csődbe vinne városokat csak a stadion rezsije.
Ezért Én bontatnám azokat, amiket az adott város önerőből nem tud fenntartani.
jún. 15. 11:12
9/20 anonim válasza:
Kérdező, a stadionnak van funkciója és az újonnan épültek be is töltik ezt a funkciót.
Az a gond, hogy nem korábban épültek meg és akkor nem kellett volna most rövid idő alatt ennyit építeni. Ahogy más már írta, más európai országokban eleve sokkal több hasonló létesítmény volt mint amennyi mostanra van nálunk. Még így sem értük utól azokat számban, méretben lakosság arányosan nézve sem.
jún. 15. 11:15
10/20 anonim válasza:
Szerintem először a nyugati jólétet és gazdaságot kellene megvalósítani, és csak utána a nyugati stadionmennyiséget. Számomra így tűnik ésszerűbbnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!