Mennyire lehet csalódott a Fidesz, hogy Budapesten a 2 jelöltjük visszaléptetéses taktikája után is vereséget szenvedtek Karácsony Gergelytől?
Figyelt kérdés
jún. 15. 08:57
11/27 anonim válasza:
5) így van.mivel maradt az MSZP és a DK ugyanazokkal a vállalhatatlan vezetőkkel, ezért nincs baloldali alternatíva.jó példa pl Hévíz (meg még jónéhány település csak nem tudom fejből.) itt ellenzéki városvezetőt választottak,de listán ugyanúgy behúzták a fideszt mint korábban.ami abszurd és morbid szerintem,de mindenki maga tudja..
12/27 anonim válasza:
A Fidesz látványosan rosszabb eredményeket ért el, mint várták. Kevesebb EU-s mandátum, és meg az “alkalmatlan” Karigeri is újra nyerni tudott, az “asszonyverő” Magyar Péter meg a semmiből is látványos eredményeket ért el. Úgy látszik az emberek lázításának, agymosásának is vannak határai, van aki a propaganda helyett a valóságból tájékozódik. Szép volt Magyarok!!
13/27 anonim válasza:
Ja, megvan az önkormányzati is.
28,69% - Fidesz
27,34% - Tisza
16,62% - MSZP/DK/Párbeszéd/Zöldek
10,15% - LMP
7,89% - Kutyapárt
Ugyanazt tudom elmondani, mint az előbb. A Tiszán kívül minden balos párt örülne, ha annyit kapott volna, mint a Fidesz. :D Ez alapján nem lehet kudarcnak mondani.
14/27 anonim válasza:
"A Fidesz látványosan rosszabb eredményeket ért el"
És még most is minden párt cserélne az elért eredményükkel. :D
15/27 anonim válasza:
#14 De hiába értek el jobb eredményt, ha minden párt annyira rühelli őket (az MHM-n kívül) hogy nem fognak velük együttműködni. Akkor ez a sok lúd disznót győz esete lesz a közgyűlésben.
16/27 anonim válasza:
A fővárosi közgyűlésben eddig is kisebbségben volt a Fidesz, szóval semmi sem változott. Azért arra kíváncsi lennék, hogy ha a Fidesz választási eredményét kudarcnak próbáljátok beállítani, akkor mi a jelző a baloldal szereplésére? :D
17/27 A kérdező kommentje:
Aha értem, szóval a nagy 2/3-os Fidesznek az győzelem, hogy elértek a fővárosban 28%-ot, miközben az ellenzéki pártok 62%-ot.
Tudod kinek akard ezt bemesélni...
Nyilván bármelyik balos párt örülne, ha egyedül elérne 28%-ot, de a Fidesz 40% közelében volt 2019-ben, most meg 30% se....
jún. 15. 09:44
18/27 anonim válasza:
Jó, akkor dugjuk a fejünket a homokba és jó balos módjára hozzuk ki a Fideszt a választás legnagyobb vesztesének. :D :D
19/27 anonim válasza:
Mert a rendes szavazatok számlálásánál még többet csalt a fidesz.
20/27 anonim válasza:
#18 Vagy jó jobber módra játsszuk a hülyét, és ne értsük meg a rém egyszerű politikai helyzetet, ami a 15-ös válaszban le van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!