Az ellenzék miért nem kampányol a fidesz stílusában, tüzet tűzzel elv alapján?
Úgy értem, rövid, velős, zsigeri érzelmekre ható szavakkal óriásplakátokon?
Mert akár MZP-t, akár MP-t nézzük, náluk szerintem inkább csak arról volt mindig is szó, hogy össze tudják-e fogni az ellenzéket. A szektás mélyfideszeseket viszont nagyon nehéz kirobbantani, mert csak a fidesz kétbites stílusából értenek.
De akkor miért nem próbálják őket hasonló módszerrel megszólítani, a fidesz fegyverét a saját céljukra használva?
Évek óta nézzük az adónkból az óriásplakátokon, hogy "SOROS, MIGRÁCIÓ, BŰNÖZÉS, BRÜSSZEL, GYURCSÁNY, INFLÁCIÓ, HÁBORÚ".
Én a helyükben csinálnék hasonlókat. Az amíg ti dolgoztok, ők lopnak plakát jó kezdet volt. Lehetne pl kislány, akinek könnycsepp gördül le az arcán, miközben vigyorgó Varga, Novák, Orbán fogja be a száját. Kaleta miközben néz hátra meglepetten a laptopjáról, amin éppen kisgyerek van. Lehetne durrogtatni, hogy PEDOFÍLIA, FIDESZ=PEDOFILOK. Vinné el a rendőr a tizenéves forma gyereket fűért bilincsben, miközben Deutsch, Borkai, Szájer stb. szívná a kokaint. "Amit nektek nem szabad, ők tízszeresen megteszik, FIDESZ=DROGOSOK" szlogennel. Szájert LGBT BDSM ruhában, odaírni, hogy a fidesz bort iszik, vizet prédikál. El akarja nyomni a melegeket, miközben ők maguk is HOMOSZEXUÁLISOK.
Értem én, hogy morálisan megkérdőjelezhető, de most komolyan arra várunk, hogy a fidesz mikor lesz szép fair módszerekkel legyőzve, miközben ők maguk is rohadt mocskosul játszanak?
Szoktak
Pl a DK kitette ov képét óriásplakátra aláírva
Haza, család, pedofília
A 18as jobbik plakátok is ilyenek voltak.
Ti fizettek, ők lopnak és ott volt ov meg lölő képe.
Csak azóta kiderült, hogy a Fidesz szavazók szerint az a rengeteg közpénz jár a fideszes politikusoknak és nem tekintik a közösből lopásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!