Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter alkut köthetett...

Magyar Péter alkut köthetett a Fidesszel?

Figyelt kérdés

Azt gondolom, hogy Magyar Péter egy sértett ember volt akit kitett a NER a különböző pozícióból, nem sokkal a “beindulása” előtt még Mészáros bankjával volt tárgyalásban, hogy felvegyék dolgozni.

Neki ez komoly anyagi kiesést, megalázottságot jelentett ezért először megpróbálta zsarolni Gulyás Gergelyt egy zárt csoportban, aki elmondása szerint nem engedett a zsarolásnak, majd később belengetett hangfelvételeket, amiket először nem akart közzétenni. Majd közzétette azt a bizonyos felvételt. Amivel elmondása szerint a családját akarta megvédeni, de ha már azt nem tudja akkor a hazáját védi meg ezzel.

Mintha ezekkel a fenyegetésekkel így visszanézve egy megfelelő ajánlatra várt volna.

Rá szavaztam, azonban nagyon furcsának találom, hogy a választások előtt a kormánypárti médiában 5 percenként jelentek meg a Magyar Pétert lejárató cikkek, főleg a magánéletével kapcsolatban.

Ennek ellenére a választások óta szakított a barátnőjével de egyetlen egy cikket nem találtam ezzel kapcsolatosan a kormánymédiában (pedig erre lehetett volna felépíteni támadást), a mandiner egy teljesen tárgyilagos megfogalmazásban közölt a mai Weber találkozóról vele kapcsolatban cikket: [link]

Nagy Feró NER közeli “celeb” mai nap majdhogynem elismerően nyilatkozott Magyar Péterről amit szintén nem tudok hova tenni. [link]

Mai nap Magyar arról beszélt a magyar hangnak adott interjúban, hogy a választások előtt és a választások napján megkeresték NER közeli vállalkozók akiket elmondása szerint elutasított.

Magyar nem hülye, tisztában van vele, hogy ahhoz, hogy egy szinte korlátlan hatalommal és pénzzel rendelkező hatalommal szemben felépítsen apró munkával egy pártot, minden helyen megtalálni a megfelelő jelöltet, majd választást nyerni, nem mérhető össze az országjáró turnéjával. Ráadásul az ország háromnegyede már egy család kezében van…

Kérlek ha Magyar Péter fan vagy ne támadj be, én is látok benne esélyt, viszont a fenti írásom alapján kezd egy olyan érzésem lenni, hogy a csávó a fenyegetéseivel egy megfelelő ajánlatot akart kikényszeríteni a NER-től, végigvitte a választást, elért egy komoly eredményt, erőt mutatott egy olyan pártnak aki csak az erő nyelvét érti, a Fidesz megijedt és a korlátlan anyagi forrásaival tett neki egy visszautasíthatatlan ajánlatot.

Mint anno Simicskánál aki a 2018-as Jobbik bukta után kapott a fidesztől egy ajánlatot a cégeire amik szépen vissza is kerültek a NER-hez.

Ráadásul Magyar kijelentette, hogy azon fognak dolgozni, hogy hazahozzák az uniós pénzeket(amit tudunk kikhez fognak kerülni nagyrészt) és alkalmas arra is a Budapesti eredményével, hogy működésképtelenné tegye az ősellenség Karácsony városvezetését.

Mit szólsz az elméletemhez?

Konteós nagyon?

Mivel magyaráznád azt, hogy láthatóan a fidesz média visszavett a magyarpéterezésből?

Tudom, vége a választásnak, azonban azt is tudom a fidesznek mindig fontos az ellenségkép, választás ide vagy oda…

jún. 15. 00:25
A kérdező szavazást indított:
Van benne valami
Ezen már én is elgondolkoztam
Hülyeség az egész elmélet
Szimplán csak vége a kampánynak, a Fidesz keresi a fogást Magyaron
27 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom, lehet-e benne valami, de érdekes felvetés, és simán el tudom képzelni.

Nem Magyarékra szavaztam az EP-választáson, de azóta nőtt a szememben az ember, hogy szembe mert szállni a Hitgyüli-birodalommal is, ami előtt a Fidesz egynémely erős emberei is rendre meghunyászkodnak.

jún. 15. 00:50
 2/16 anonim ***** válasza:
60%
Lehet
jún. 15. 06:01
 3/16 anonim ***** válasza:
70%

Pusztán véget ért a választás, legközelebb pedig 2 év múlva lesz, ameddig elfelejtenék a mostani lejáratási próbálkozásokat. Amúgy nem csak a vele, hanem másokkal kapcsolatos lejáratások is eltűntek. Úgy tűnik a lakájmédia is megérzi az államháztartási hiányt. Vagy talán csak rájöttek, hogy az ekkora szintű vergődés mennyire kontraproduktív.

Tegyük fel, hogy az egész csak a pénzről szól. Mire várnának, miért nem fizették le eddig? Kormány már milliárdokat költött el, az eddigi eredmények alapján teljesen feleslegesen.

Mellesleg ugyanez a konteó előjött már korábban is. Akkor azzal jöttek, hogy a választás előtt fog visszalépni.

jún. 15. 07:54
 4/16 anonim ***** válasza:
51%

Nekem az első posztja után az jött le, hogy kiállt a párrtársa és a volt felesége mellett. Akkor azon töprengtem, hogy ezzel mennyi mindent rúghatott fel. Aztán bejelentette hogy felmondott a jól fizető melóiból. Nem sokkal később jött, hogy nem is felmondott, hanem kirúgták. Az ilyen pozíciók esetében a személyi változásokat le szokta hozni a sajtó. Itt meg az volt hogy az ő általa felmondásnak beállított kilépésre kontráztak. Ez már inkább olyan visszavágás dolognak tűnt. Aztán volt a partizán interjú, ahol még érezhető volt a bizonytalanság, hogy most minden borulni fog és nem is igazán látta, hogy milyen következményei lesznek. Közben zajlott a kegyelmi ügy, senki meg nem szólalt, akitől elvárható lett volna. Aztán jött a frizbi... Na ott dobtam le végképp a láncot. Egy komoly pozíciót betöltő értelmes nő szerintem önszántából soha nem hozta volna magát ilyen helyzetbe, úgy meg főleg nem, hogy a 3 gyerek ebben az legnagyobb áldozat. És a propaganda nem kímélte őket. Senkinek eszébe nem jutott, hogy azért Varga Judit a mi kutyánk kölyke, ne csináljuk már ezt, miközben a gyermekvédelem az egyik főárbócunk.

Rendszeresen belehallgattam jobboldali műsorokba. Fröcsögés, uszítás, mocskos beszéd és semmitmondó párbeszédek. Miközben nagyon sok ember várta volna, hogy legalább egy ember álljon ki és mondja el, hogy mi történt. A jobboldal meg egyfolytában arról papolt, hogy náluk van ám felelősségvállalás.

Én komolyan nem hittem, hogy ez a pali megússza komolyabb atrocitások nélkül ezt az országjárást. Az vitathatatlan, hogy elfogadható és szebb jövőképet fest, mint a jelenlegi. Az is igaz, hogy sokan megtették már előtte. Egy biztos, hihetetlen előrelépés, amit ilyen rövid idő alatt, kis költségvetésből és nagy fáradtsággal véghezvitt. Sok beszédét meghallgattam. Két rendezvényre elmentem, hogy lássam kik és mennyien vannak, mi történik ott. Rengeteg beszélgetést meghallgattam, olyan emberekkel, akik bírálják, elmezik, kritizálják, támogatják. Tény, hogy nem lehet senkiben vakon megbízni, de a jelenlegi helyzet az már olyan szinten problémás, hogy ezzel valamit kellene kezdeni. Benne és a fiatalokban megvan az a fajta lendület, ami szükséges a megújuláshoz. Erre a friss szemléletre szerintem már nagyon régóta megérett ez az ország. Őszintén remélem, hogy ezt elegen látjuk így és a megelőlegezett bizalom kellő hajtóerő lesz, hogy megfelelő úton járjon.

jún. 15. 14:32
 5/16 anonim ***** válasza:
79%
Teljes mértékben egyet tudok veled érteni, kérdező
jún. 16. 07:43
 6/16 anonim ***** válasza:
10%
Kevesebbet kéne agyalni haver. Próbáld ki a meditációt vagy egyéb mindfulness technikákat.
jún. 16. 12:44
 7/16 anonim ***** válasza:
26%

Van benne valami. Ha eléri, hogy jöjjön pénz az Eu-ból az nem minket fog segíteni, hanem a Fideszt. Mi ugyanúgy robotolni fogunk a pénzünkért. Ha kormányváltás lesz akkor sem lesz jobb sorsunk jó pár évig. A

Dk küzd az EU-s szintű fizetésekért, oktatásért , egészségügyért. Én velük látom a jobb jövőt.

jún. 16. 16:50
 8/16 anonim ***** válasza:
52%
Dk....azzal várhatod a jobb jövőt. Az életben nem fog választást nyerni. Gyurcsány amúgy is egy leszerepelt, hazug, vén politikus. Az egész gárdának már rég fel kellett volna oszlania.
jún. 16. 18:16
 9/16 anonim ***** válasza:
8# Lehet igazad van. Attól függetlenül örülök, hogy bejutottak az EP-be, talán sikerül valamit elérniük.
jún. 16. 18:34
 10/16 anonim ***** válasza:
65%

"Gyurcsány amúgy is egy leszerepelt, hazug, vén politikus."

Ez Orbánodra is jellemző 😅

jún. 16. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!