Karácsony még mindig újraszavazást akar? Vagy hirtelen meggondolta magát?
Figyelt kérdés
jún. 14. 20:01
1/9 anonim válasza:
Ha valamire is tarja magát akkor új választásért kiállt!
2/9 anonim válasza:
Most is az új választás az érdeke, mert így kicsi a legitimitása, 5 éven keresztül a kis különbséget fogják hajtogatni az ellenfelei, ha b@szogatni akarják.
3/9 anonim válasza:
Majd bead valamit, ami alapján egyértelműen elutasítják. Most már elég volt a bohóckodásból, teljesen felesleges volt már az újraszámolás is. Találtak 572 érvényeset még, +2,3% húha.
Állítom, hogy ha újraszámolnák a nagyságrendekkel több eredetileg is érvényest, ott is kb ennyit meg vissza lehetne fordítani, mert nyilván ott is volták vitás esetek, amik akkor éppen átmentek.
4/9 anonim válasza:
Am durva ja, hogy ott van 800.000 ervenyes szavazat. Vajon az mind szabalyos? Bar mindegy is mar :) Budapest megmaradt nekunk
5/9 anonim válasza:
4.
Így van, ezért nem szabad újraszámolgatni. A mai is csak egy döntés a 24 ezer szavazólapról, ez a döntés is lehet hibás, semmi nem garantálja, hogy június 14-én jobban meg lehet ezt számolni, mint 9-én.
7/9 A kérdező kommentje:
Az lesz siralmas ha kiírnak egy újraválasztást és megint pár száz szavazatnyi különbség lesz. Aztán megint újraszámolják.
jún. 15. 00:47
8/9 anonim válasza:
Ásványvíz is "meggondolta magát", az nem zavar?
9/9 A kérdező kommentje:
8. Mi köze hozzá? Rajta meg sem lepődtem.
jún. 15. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!