Ha lesz újraválasztás a fővárosban, akkor ugyanazok a jelöltek indulnak majd?
Figyelt kérdés
jún. 13. 20:40
1/8 anonim válasza:
Ha újraválasztás lenne,akkor igen, de Grundtner Andrást szerintem teljesen felesleges újraindítani az eredmények tükrében, gondolom elindulhat ha akar,de vissza is léphet tőle,hisz láthatóan teljesen értelmetlen lenne próbálkoznia.
2/8 anonim válasza:
Nem teljesen vagyok képbe a jog ezen részével, de véleményem szerint, ha a megismétlését rendelik el, akkor csak Vitézy és Karácsony lenne rajta a szavazólapon.
3/8 anonim válasza:
Pardon, bocsánat, 2-es vagyok, és természetesen a Mi hazánk jelöltje.
4/8 anonim válasza:
ha újra választás lesz akkor mindenki indul!
2
én meg értek hozzá
5/8 anonim válasza:
Nem. Újraválasztás akkor van, ha maga a választás szabálytalanul zajlott le. Itt ilyen nem történt.
Újraszámlálás lesz, mivel a szavazat számlálásnál merült fel hiba (abból is csak az érvényteleneket érintve).
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, de az se volt korrektul lekommunikalva igy ujravalasztunk.
jún. 13. 20:58
8/8 anonim válasza:
5# felbontották a szavazóurnákat ellenzék nélkül, vagyis csalás történt.
Szóval újraszámlálás nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!