Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karigeri miért kezdett el...

Karigeri miért kezdett el eszetlenkedni ezzel az új szavazással?

Figyelt kérdés
Szerintem sokkal cikibb lenne ha az újraszámlálás után Vitézyt hoznák ki győztesnek. Akkor ezentúl minden szavazást illegitimnek tartanának a magyarok, hogy hiába szavaznak, a biztosok nem tudnak szavazatot számolni.
2024. jún. 13. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Buknak a balliberálisok, rohadt nagyot!
2024. jún. 13. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Értem én őt… De össze-vissza beszél megint, bejelenti a győzelmét, annak ellenére, hogy Vitézy jelezte, hogy nem elégedett az eredménnyel… Majd elmondja, hogy minden rendben volt. Aztán mikor látja, hogy újraszámolják, új választást akar, mert mégsem volt minden rendben… Össze-vissza beszél, az szerint, hogy merről fúj éppen a szél. De hát, ő ilyen nagy pofájú gyerek, nem?
2024. jún. 13. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Nem bír veszíteni.
2024. jún. 13. 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
"Nem bír veszíteni" De győzni sem, nála egyedül a tesze-toszaság biztos.
2024. jún. 13. 17:16
 5/6 anonim ***** válasza:
A mellébeszélést a legkiválóbb szinteken űzi Karácsony, lehetetlen a szavára adni.
2024. jún. 13. 19:03
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 Igen, ezzel a választói is tisztában vannak, és így is rá szavaztak.

Mit lehet erre mondani?

2024. jún. 13. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!