Még a Spirit FM-ben is bevallja, hogy az ATV nem független...? Ki volt az a liba egyébként?
Az önkényes mérvadóban elhangzottak nem képviselik a Spirit FM hivatalos álláspontját.
A liba nevét bemondják az elején.
#1 Hát, de ha az ott dolgozók nyilvánvalóan elmondják, mit gondolnak?
És mit csinál ott? Próbálja visszafogni Robiékat?
Szerintem Rónainak (aki az egyik legkulturáltabb műsorvezető az országban) és a nőnek tökéletesen igaza volt.
M.P. úgy ment be a stúdióba, mint aki a kocsmába úgy megy be, hogy ma megver valakit. Fel volt paprikázva, szinte agresszív volt már az első percben is.
Hazúgságokat terjesztett, ezt számon kérte rajta a műsorvezető (adatokkal igazolva) és ezen M.P. berágott.
Ebből szerintem M.P. jött ki rosszabbul, pedig nagyon jól indult a történet.
Ebben az ügyben én is Ronaival és Eszterrel értek egyet, pedig vasárnap a Tiszára adtam 2 szavazatot is.
De ha MP nem hagyja abba sürgősen ezt a sajtót becsicskítani igyekvő tempót, 2026-ban ez nem fog megismétlődni. Óriási csalódás az ATV-vel szembeni vagdalkozása.
7:
Na és milyen propaganda az ATV? Mert a műsorai többségében (Egyenes Beszéd, Csatt, Start, Aktuál, Híradó) domináltak a Magyar Pétert támogató meghívottak.
Vagy akkor nem propaganda, csak amikor negatív kritika éri? (Mint az Öt-ben).
#8 Annyiban propaganda, hogy a fidesz kezében van. Álellenzéki. Mint az index.
És nem szeretem különösebben Magyar Pétert.
9:
Ez hazug leegyszerűsítés.
Akkor Puzsér is csak Fidesz-propagandista lehet, mert az Orbán-barát Németh Sándor által vezetett Hit Gyülekezete által tulajdonolt Spirit FM-en van rendszeres műsora?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!