Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még a Spirit FM-ben is bevallj...

Még a Spirit FM-ben is bevallja, hogy az ATV nem független...? Ki volt az a liba egyébként?

jún. 13. 12:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Az önkényes mérvadóban elhangzottak nem képviselik a Spirit FM hivatalos álláspontját.

A liba nevét bemondják az elején.

jún. 13. 12:10
 2/12 A kérdező kommentje:

#1 Hát, de ha az ott dolgozók nyilvánvalóan elmondják, mit gondolnak?

És mit csinál ott? Próbálja visszafogni Robiékat?

jún. 13. 12:57
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudom mit keresett ott az a nő, vállalhatatlan volt a véleménye. Igazából a fő baj az, hogy kedves Rónai Egon nem igazán volt korrekt, átadja a mappát, utána folytatnia kellett volna az interjút. Magyar Péter tényleg kezelhette volna egy kicsit jobban, neki szerintem a higgadt forma jobban áll, de szerintem az ATV jobban sérült ebbe.
jún. 13. 13:24
 4/12 anonim ***** válasza:
24%
Túlgondoltok mindent, az van.
jún. 13. 18:17
 5/12 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem Rónainak (aki az egyik legkulturáltabb műsorvezető az országban) és a nőnek tökéletesen igaza volt.

M.P. úgy ment be a stúdióba, mint aki a kocsmába úgy megy be, hogy ma megver valakit. Fel volt paprikázva, szinte agresszív volt már az első percben is.

Hazúgságokat terjesztett, ezt számon kérte rajta a műsorvezető (adatokkal igazolva) és ezen M.P. berágott.

Ebből szerintem M.P. jött ki rosszabbul, pedig nagyon jól indult a történet.

jún. 14. 13:34
 6/12 anonim ***** válasza:
65%

Ebben az ügyben én is Ronaival és Eszterrel értek egyet, pedig vasárnap a Tiszára adtam 2 szavazatot is.

De ha MP nem hagyja abba sürgősen ezt a sajtót becsicskítani igyekvő tempót, 2026-ban ez nem fog megismétlődni. Óriási csalódás az ATV-vel szembeni vagdalkozása.

jún. 15. 01:33
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 az ATV tényleg propaganda, és újságírói szempontból nem volt etikus Rónai lépése. Persze ettől még azt sem lehet mondani 100%-osan, hogy MP-nek volt igaza, de én a helyében ugyanígy cselekedtem volna, és sokan mások is
jún. 15. 20:22
 8/12 anonim ***** válasza:

7:

Na és milyen propaganda az ATV? Mert a műsorai többségében (Egyenes Beszéd, Csatt, Start, Aktuál, Híradó) domináltak a Magyar Pétert támogató meghívottak.

Vagy akkor nem propaganda, csak amikor negatív kritika éri? (Mint az Öt-ben).

jún. 15. 20:56
 9/12 A kérdező kommentje:

#8 Annyiban propaganda, hogy a fidesz kezében van. Álellenzéki. Mint az index.

És nem szeretem különösebben Magyar Pétert.

jún. 15. 23:43
 10/12 anonim ***** válasza:

9:

Ez hazug leegyszerűsítés.

Akkor Puzsér is csak Fidesz-propagandista lehet, mert az Orbán-barát Németh Sándor által vezetett Hit Gyülekezete által tulajdonolt Spirit FM-en van rendszeres műsora?

jún. 16. 00:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!