Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az újraszámolásnál Karácson...

Ha az újraszámolásnál Karácsony számára kedvezőtlen eredmény születik, szerintetek majd akkor ő fog fellebbezni...?

Figyelt kérdés

jún. 13. 06:19
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%
20, mivel szandi nem jelölt, a másik szavazat érvényes.
jún. 13. 08:11
 22/41 A kérdező kommentje:

19-es:"igen, erről beszélek, de szerinted ezt tudta, aki ikszelte mindkettőt??"

Ezért mondtam, hogy jogos az érvelésed, ám a törvény meg azt írja, hogy. Így ezt a kiskaput megtalálta Vitézy stábja és élt vele. Az vesse rá az első követ...

jún. 13. 08:17
 23/41 anonim ***** válasza:

21 - Húúúú, ekkora kupleráj nem lehet egy választáson!!!

Mekkora egy bugris baromság ez?

Ez jogállam??

Ez egy öntörvényű lepratelep!

jún. 13. 08:18
 24/41 A kérdező kommentje:
#21 Jól mondtad, így áll a törvényben, ld 9-es hsz-omat...
jún. 13. 08:18
 25/41 A kérdező kommentje:
#23 Nincs kupleráj. A törvény világosan fogalmaz, ld 9-es hsz-omat......
jún. 13. 08:20
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Az a koncepció, hogy halvány volt a kihúzás, és ezért mivel nem látta a delikvens, izombú Szandira ikszelt, de aztán ahogy jobban megnézte a szavazólapot, rájött hogy elbaxta, és ekkor átikszelt máshova is. Az elméleti esélye megvan annak is, hogy ez az átikszelés Gergőre történt, ebben az esetben az ő szavazatait gyarapítja az érvényessé tett szavazat. Ha Gergőre, és Dávidkára is ikszeltek, akkor érvénytelen lesz a szavazat. Na erre lennék kíváncsi, hány ilyen lesz, mert ez szinte 100% jelzője hogy később manipuláció történt, mert így lehet egyedül biztosan érvényteleníteni a Gergő szavazatot. Még másik lehetőség a csalásra, ha csak Szandira ikszelt valaki, és utána behúzzák Dávidkát is. Itt azért megvan az elméleti bukta lehetősége, mivel egy jó laboros megmondhatná, hogy ugyan az a tinta, ugyan abban az időben, de ezt azért kizárnám, csak elméleti síkon gondoltam, azért ez még se egy gyilkossági ügy.
jún. 13. 08:21
 27/41 anonim ***** válasza:

22, persze, tudom, mi a törvény (ráadásuil zámláltam, mi érvényesnek vettük a XIX kerben a duplákat).

Csak a lehetőségeket gondoltam végig, mégis hogyan juthat valakinek eszébe a két iksz...

jún. 13. 08:22
 28/41 A kérdező kommentje:
#27 Azért mondom, hogy felvetésed jogos. És így bár a fellebbezés etikusságát lehet vitatni, jogszerűségét nem...
jún. 13. 08:26
 29/41 anonim ***** válasza:
Már miért lehet etikátlan a fellebbezés? Teljesen kívülállóként, én úgy látom, hogyha ilyen kicsi szavazatkülönbségnél a megszokottnál jóval több az érvénytelen szavazat, akkor igenis utána kell járni a dolognak. A demokrácia alapja a választás, és minden választópolgár, aki vette a fáradságot, időt, esetleg pénzt (utazás), joggal várja el, hogyha leadja a törvényileg érvényes szavazatát akkor az érvényes is maradjon.
jún. 13. 08:42
 30/41 anonim ***** válasza:
29, teljesen őszintén: tegnapig tudtad, hogy érvényes lesz, ha két ikszet teszel? Mert szerintem nem. És azok sem tudták, akik tényleg kettőt tettek. Kizárt, hogy miután észrevették az érvénytelen szandit, beugrott nekik a tv, és szavaztak másra is. És itt a bibi az egésszel.
jún. 13. 08:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!