Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire utal a 'Bohóckai' gúnynév?

Kire utal a 'Bohóckai' gúnynév?

Figyelt kérdés

jún. 12. 20:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
csak tippelek, de gondolom akire a vezetéknevére tökéletesen rímel.
jún. 12. 20:11
 2/14 anonim ***** válasza:
66%

Tóth Lászlóra, aki bohóckodából felvette a Toroczkai álnevet (amely egy ősi erdélyi nemes család neve valójában).

Bóhóckai vagy ha tetszik: Bohóczkay. A Mihasznák Borzalom elnöke.

jún. 12. 20:17
 3/14 A kérdező kommentje:
#2 Kösz, ezt nem is tudtam Toróról... ezek szerint még a nevével is bohóckodik.
jún. 12. 20:25
 4/14 anonim ***** válasza:
27%
Amikor a fideszesek figurázzák ki a náluk kisebb pártok politikusainak a neveit, azt nagy közfelháborodás övezi az ellenzékben.
jún. 12. 20:30
 5/14 anonim ***** válasza:
46%
A vérbíró unoka laposföldes fidesz leányvállalatának ásotthalmi kirendeltségén tartott nersevik.
jún. 12. 20:33
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Vörös Erik felfedezte Csádot.
jún. 12. 21:27
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

"Kösz, ezt nem is tudtam Toróról"

Azt se tudtad akivel szövetségre akar lépni az eu parlamentben AFD párt elnök asszonya egy leszbikus hölgy aki a migráns feleségével 2 gyermeket nevel szivárvány családként?

jún. 12. 21:52
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem meglepő, a nyugati jobboldal már inkább pártolja az lmbt túlzások nélküli homoszexualitást, mint az iszlamista bevándorlókat.
jún. 12. 21:56
 9/14 anonim ***** válasza:
92%

#3 Nagyon szívesen, bármikor!

Ez az "ember" úgy próbál revizionista, fajgyűlölő, bevándorlásellenes, "jellemes", nemesi származású, Erdély-barát ősmagyar-nagymagyar, szélsőjobboldali mélymagyarnak tűnni, hogy közben:

1. A neve sem igazi - valójában TÓT!

2. A felesége egy MOLDVAI ROMÁN bevándorló!

3. A gyerekei félrománok!

4. A nagyapja egy KOMMUNISTA VÉRBÍRÓ volt, aki 60-nál is több halálos ítéletet hozott 1956 szabadságharcos hőseivel szemben!

5. A nevét egy ősi, erdélyi nemesi családtól LOPTA EL - a torockószentgyörgyi Toroczkai/Toroczkay/Thoroczkay családtól, amelynek a nemesi ága használta ezt az névváltozatot (a bárói ág Toroczkay, a grófi ág pedig Thoroczkay formában írta)!

Lopott név + kommunista felmenők + román mingráns feleség + félromán gyerekek + tót felmenőkre utaló valódi vezetéknév + mellveregető álmagyarkodás = MAGYAR SZÉLSŐJOBBOLDAL!

És még csodálkozunk, hogy a legantiszemitább ex-jobbikos Szegedi Csanádról kiderült, hogy valójában halachikusan zsidó?????

Már csak azt várom, hogy Dúró Dóra átműttesse a gyerekeit, Novák Elődről meg kiderüljön, hogy biszex!

EZ A MAGYAR SZÉLSŐJOBBOLDAL! És ők próbálják az IGAZI magyarokat magyarságra tanítani - nyilvánvalóan azért, mert ők maguk frusztráltak a saját "magyarságdeficitjük" miatt!

Egyik sem az, aminek látszik! Azért habzik a pofájuk a nagymagyarkodástól és gyűlölködéstől, hogy valami "hiányosságot" elfedezzenek általa!

Egy büdös szavuk, de még a nevük sem igaz!

Erre írta Ady Endre, jogos felháborodással:

"S az álmosaknak, piszkosaknak,

Korcsoknak és cifrálkodóknak,

Félig-élőknek, habzó-szájuaknak,

Magyarkodóknak, köd-evőknek,

Svábokból jött magyaroknak

Én nem vagyok magyar?"

Érdemes elolvasni: [link]

Az IGAZI magyarnak nincs szüksége rá, hogy így verje az üres mellét! Egy IGAZI nemes Toroczkai, báró Toroczkay vagy gróf Thoroczkay sosem másítaná meg a nevét - mert BÜSZKE LEHET RÁ!

És mondhatjuk, hogy Tót nem tehet a származásáról, mert ez így is van! De hogy építhet politikát mások elleni gyűlöletkeltésre és nagymagyarkodásra, amikor moldvai románokkal keveredik (és ez már a saját döntése!), egy ősi magyar erdélyi család nevét bitorolva?????

Szégyen ez az ember - és szégyen a pártja is!

Ahogy a régi székely vicc mondja: "Tessék mondani, ha ő a magyar, akkor én mi a lóf.sz vagyok?!"

jún. 13. 00:21
 10/14 A kérdező kommentje:
#9 Ez a komment tokeletes osszefoglalas a MiTanyank Mozgalom valodi arcarol. Ezt mindenkinek olvasnia kellene!
jún. 13. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!