Tóth Lászlóra, aki bohóckodából felvette a Toroczkai álnevet (amely egy ősi erdélyi nemes család neve valójában).
Bóhóckai vagy ha tetszik: Bohóczkay. A Mihasznák Borzalom elnöke.
"Kösz, ezt nem is tudtam Toróról"
Azt se tudtad akivel szövetségre akar lépni az eu parlamentben AFD párt elnök asszonya egy leszbikus hölgy aki a migráns feleségével 2 gyermeket nevel szivárvány családként?
#3 Nagyon szívesen, bármikor!
Ez az "ember" úgy próbál revizionista, fajgyűlölő, bevándorlásellenes, "jellemes", nemesi származású, Erdély-barát ősmagyar-nagymagyar, szélsőjobboldali mélymagyarnak tűnni, hogy közben:
1. A neve sem igazi - valójában TÓT!
2. A felesége egy MOLDVAI ROMÁN bevándorló!
3. A gyerekei félrománok!
4. A nagyapja egy KOMMUNISTA VÉRBÍRÓ volt, aki 60-nál is több halálos ítéletet hozott 1956 szabadságharcos hőseivel szemben!
5. A nevét egy ősi, erdélyi nemesi családtól LOPTA EL - a torockószentgyörgyi Toroczkai/Toroczkay/Thoroczkay családtól, amelynek a nemesi ága használta ezt az névváltozatot (a bárói ág Toroczkay, a grófi ág pedig Thoroczkay formában írta)!
Lopott név + kommunista felmenők + román mingráns feleség + félromán gyerekek + tót felmenőkre utaló valódi vezetéknév + mellveregető álmagyarkodás = MAGYAR SZÉLSŐJOBBOLDAL!
És még csodálkozunk, hogy a legantiszemitább ex-jobbikos Szegedi Csanádról kiderült, hogy valójában halachikusan zsidó?????
Már csak azt várom, hogy Dúró Dóra átműttesse a gyerekeit, Novák Elődről meg kiderüljön, hogy biszex!
EZ A MAGYAR SZÉLSŐJOBBOLDAL! És ők próbálják az IGAZI magyarokat magyarságra tanítani - nyilvánvalóan azért, mert ők maguk frusztráltak a saját "magyarságdeficitjük" miatt!
Egyik sem az, aminek látszik! Azért habzik a pofájuk a nagymagyarkodástól és gyűlölködéstől, hogy valami "hiányosságot" elfedezzenek általa!
Egy büdös szavuk, de még a nevük sem igaz!
Erre írta Ady Endre, jogos felháborodással:
"S az álmosaknak, piszkosaknak,
Korcsoknak és cifrálkodóknak,
Félig-élőknek, habzó-szájuaknak,
Magyarkodóknak, köd-evőknek,
Svábokból jött magyaroknak
Én nem vagyok magyar?"
Érdemes elolvasni: [link]
Az IGAZI magyarnak nincs szüksége rá, hogy így verje az üres mellét! Egy IGAZI nemes Toroczkai, báró Toroczkay vagy gróf Thoroczkay sosem másítaná meg a nevét - mert BÜSZKE LEHET RÁ!
És mondhatjuk, hogy Tót nem tehet a származásáról, mert ez így is van! De hogy építhet politikát mások elleni gyűlöletkeltésre és nagymagyarkodásra, amikor moldvai románokkal keveredik (és ez már a saját döntése!), egy ősi magyar erdélyi család nevét bitorolva?????
Szégyen ez az ember - és szégyen a pártja is!
Ahogy a régi székely vicc mondja: "Tessék mondani, ha ő a magyar, akkor én mi a lóf.sz vagyok?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!