Balintz0 kérdése:
Lehet legálisan politikai posztereket szerezni?
Figyelt kérdés
Ha szabad kérni értelmes kommenteket kérek. Direkt nem emelem ki melyik politikusról, hogy ebből ne legyen probléma.jún. 11. 17:09
2/8 anonim válasza:
Hmm. Orbán Viktor mellett Karácsony Gergely. Nem érdekel ki hogy van vele, én négy darabot kérek a falra! :-D
3/8 anonim válasza:
Leemelsz egyet a villanyoszlopról és viheted is.
Szívesen
5/8 anonim válasza:
Én még anno Donáth Annáról szerettem volna 2015 körül, de itt sosem volt plakátuk, csak Vona Gábornak.
6/8 anonim válasza:
A pártoknak/politikusoknak(jelölteknek) a választás után nyűg a plakát. Még örülnek is neki, ha elviszed. A fennmaradt táblákért bírságot kellene fizetniük, csak azért...
(Meg nem mondom mi erre a határidő, jogszabály, stb... google a barátod)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
jún. 11. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!