Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi volt pontosan ez az ATV -...

Mi volt pontosan ez az ATV - Magyar Péter balhé?

Figyelt kérdés

jún. 11. 15:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%
10#.... és a buta, megvezetett szavazói ennek még örülnek is , ez a szomorú!!
jún. 11. 15:52
 12/19 HakapiszikMatyi ***** válasza:
15%

"ma 15:47"

Na, ez korrekt volt. De még 3-4x el kellene olvasni egy "hívőnek", és még akkor is kételkedne a tényekben...

jún. 11. 15:57
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

A következő történt:

Magyar Péter azt állította, hogy az ATV egy ideig nem hívta meg őt, nevezetesen március 28. és május 3. között. A műsorvezető ezért papír formájában, dossziéban összegyújtötte ennek "cáfolatát" (hogy miért teszem idézőjelbe a "cáfolatot", azt majd kifejtem) és konfrontálódott Magyar Péterrel. Magyar Péter nem ment bele a beszélgetésbe, azt rövidre akarván zárni inkább azt kérdezte többször is, hogy "Van-e kérdés", vagy "Van-e kérdés a tegnapi választással kapcsolatban", amire sorozatosan nem kapott választ, csak azt, hogy "hagyjuk abba ezt a kutyakomédiát".

Röviden összefoglalva:

Valószínűleg úgy kapta a meghívást Magyar Péter, hogy a választásról szeretnének beszélgetni, de amikor nem abba ment el az irány és úgy érezte, hogy másról akarnak beszélni, egyszerűen kisételt.

A videó itt látható: https://www.youtube.com/watch?v=9FWQciGjJXw&ab_channel=ATVMa..

Miért tettem idézőjelbe a "cáfolatot"?

Azért, mert a műsorvezető nyilvánvalóan tett bele egy csúsztatást pl. azzal, hogy a híradóban való megjelenést is "meghívásnak" állította be, holott egyértelmű, hogy csakmert bevágnak rólam egy videórészletet, az még nem egy interjú. Az összeállítás nagyrésze egyébként március 28. és május 3-án kívül esik, tehát még nem is a sérelmezett időszakra vonatkoznak.

Ez azt jelenti, hogy Magyar Péternek volt igaza? Nem. Lehet benne egy bizonyos fokú őszinte tévedés, mert mind az összeállításból kiderül, 1-1 sms-t is "cáfoló" meghívásnak akartak feltüntetni, ami most vagy jó helyre ment, vagy továbbadta, nem adta tovább az adott stábtag Magyar Péternek stb. Ott viszont tényszerűen tévedett (vagy hazudott, amelyiket hitelesebbnek érzed) Magyar Péter, hogy április 8-án, a sérelmezett időszakban, valóban meghívták és szerepelt az Egyenes Beszédben.

Mi a történteknek a körítése?

A fidesz és annak lakájmédiája most próbálja úgy beállítani a helyzetet, mintha Magyar Péter sértődve, duzzogva, haragosan, agresszíven stb. stb. módon dübörgött volna ki a stúdióból, ezzel egy egész látleletet írván róla. Holott a valóságban (megnézheted te magad is a videót), tök nyugodtan viselkedett. A műsorvezető egyértelműen vitába akart szállni vele és eltérni a meghívás tárgyától. Lehet, hogy aztán beszéltek volna ténylegesen a választásról is, de Magyar Péter már előtte faképnél hagyta őket. Hogy hogyan alakult volna a beszélgetés, az rejtély marad.

Saját vélemény:

Szerintem valid, hogy most egyesek úgy beszéljenek erről, hogy MP hazudott, merthogy tényleg nem volt igaza. Viszont abban sem látok nagy botrányt, hogy nem arról akartak beszélgetni vele, amire meghívták, ezért inkább elment. Őszintén, eléd tolnak egy doksit és elkezdenek veszekedni veled, hogy "de a munkatársadnak itt és itt küldtünk sms-t", akkor te ahhoz mit tudsz hozzáfűzni? Te nem úgy emlékszel rá és pont, ott helyben nem tudod ellenőrizni annak igazságtartalmát. Szerintem az is valid reakció volt Magyar Péter részéről, hogy "én ezt most nem fogom elolvasni, majd visszatérünk rá, én ezt tudom elmondani az esettel kapcsolatban, de most térjünk rá a főtémára, van kérdés?"

jún. 11. 16:17
 14/19 anonim ***** válasza:

"ahhoz mit tudsz hozzáfűzni? " Mondjuk hogy tévedtem? Vagy azt, hogy ezt másképp látjuk és majd műsor után átfutom a stábommal és válaszolok érdemben rá. Eleve az egész média a seggét nyalta és ők futtaták be, ehhez képest meg mindig csak oda és akkor ment ahol neki előnyös volt.

Vonával nem ült le vitázni, pedig megígérte. Partizánba, ATV-be nem ment be vitázni.

jún. 11. 16:30
 15/19 érdeklődő35 ***** válasza:

A végével egyet értek. Azt kellett volna mondania, hogy ok, erről holnap, most beszéljünk a tegnapról.

Viszont ha már így reagált, akkor miért nem azzal foglalkozott a később megjelenő posztjában, hogy ezekről a megkeresésekröl neki foglama sem volt és máris kirúgta a sajtósait, akik ezeket nem továbbították neki! Helyette elkezdett felekezetbe és ügynökösködésbe belemenni, ha jól tudom még a saját listás emberét sem kímélve...

A kettő együtt eléggé kiábrándító sajnos

jún. 11. 16:32
 16/19 anonim ***** válasza:
53%

@7 "Ez a Hisztis Petike tényleg nem normális, Judit asszony tutira igazat mondott."

Oké, fogadjuk el, hogy Judit asszony igazat mondott. Tehát akkor pontosan kik és miért is járkálnak be az ügyészségre neveket kihúzgáltatni, pontosan hány nevet, kiét és honnan húzgálták ki, és milyen indokkal?

jún. 11. 16:35
 17/19 anonim ***** válasza:

"Mondjuk hogy tévedtem? Vagy azt, hogy ezt másképp látjuk és majd műsor után átfutom a stábommal és válaszolok érdemben rá."

Lényegében ezt mondta. Elmondta, hogy ő ezzel most nem fog foglalkozni ("ezt most nem fogom kinyitni, elfogom olvasni mikor végeztünk"), de elmondja, hogy ő másképp látja "X és Y dátum között nem kaptam meghívást", és utána próbált a tárgyra térni ("van kérdés a tegnapi választással kapcsolatban?").

Az, hogy nem a te szavaidat használta, azért értelmesen ki lehet hallani és le lehet szűrni, hogy ki volt az, aki rövidre akarta zárni a vitát és a lényegre térni, és ki volt az, aki eszkalálni akarta a szituációt.

jún. 11. 16:48
 18/19 HakapiszikMatyi ***** válasza:

ma 16:17

Ezért kár volt egy fél oldalt leírni...

Félre teszi a dossziét, és elismeri, hogy néhány meghívásnak nem tudott eleget tenni. Majd mehet a valódi interjú. De, nem... Azonnal "támad", úgy, hogy TUDJA, hogy jogos a reklamáció. Majd még a vallási hovatartozásuk említésével kritizálja az ATV vezetőit, munkatársait?

Az MHM-et nevezitek "nácinak", de Toroczkai László ilyet biztosan nem tett volna!

Gratulálok az új "messiáshoz"! Szeressétek, mint anno Orbánt! Aztán meg sírjatok, hogy: "Nem ezt akartuk..."

Na, megyek füvet nyírni, mert mondták, hogy azt akarom...

jún. 11. 16:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Illetve +1, elnézést:

És hogy után ki mit írt ki a Facebookra, azt nem követtem. Ott harmadik olvasatból a hozzászólóknak adok igazat, hogy vagy a lényegre kellett volna reagálnia MP-nek, vagy meg sem szólalnia, nem pedig kötöszködni.

jún. 11. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!