Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy voltak képesek a Pestiek...

Hogy voltak képesek a Pestiek megválasztani Karácsony Gergelyt?

Figyelt kérdés
Felháborító állapotok vannak. Nem lehet közlekedni Pesten. És további 5 évre el kell ezt viselnem? Szerencsére csak átutazóban vagyok Pesten de botrány. Alig várom,hogy vissza menjek Debrecenbe.

jún. 11. 14:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
14%
Remélem, hogy már nem sokáig lesz hivatalosan megválasztva és az újraszámlálás megmenti Budapestet. Fidesz-el szemben abszolút vannak ellenérzéseim, sosem szavaztam rájuk, 19-ben is Karácsonyt támogattam, de visszagondolva, ez a város Tarlós alatt óriásit fejlődött, Geri alatt stagnált, vagy csak rosszabb lett. A kívánt fejlődést egyáltalán nem hozta el, jól tükrözi ezt a be nem váltott ígéreteinek száma. Aki csak azért nem szavazott Vitézyre, mivel beállt mögé a Fidesz, az legalább annyira elvakult, mint aki Borsodban leszavaz a Fideszre 2 zsák krumpliért. Fidesz-el, vagy nélküle, de engem a világ legszebb városának sorsa érdekel, ami az elmúlt 5 évben nagyon rossz kezekben volt, nagyon bízom abban, hogy egy igazi szakember és nem egy magát érzékenynek valló kókler fogja vezetni, aki mi pénzünkből hirdeti, hogy a városnak mennyire nincs pénze.
jún. 13. 00:04
 22/28 anonim ***** válasza:
71%

Utolso, az megvan, hogy KG 5 eve alatt volt kb 2 ev covid ami teljesrn hazavagta a turizmust es a vendeglatast, energiavalsag, kozben meg a kormany tobb szaz milliardot vont el a varostol? Tarlos meg konjunkturaban, bekeidoben, boseges tamogatassal volt polgarmester.

Nem KG-t kedvelem de osszehasonlithatatlan a ket idoszak.

jún. 13. 00:21
 23/28 anonim ***** válasza:
62%

16. Én busszal járok, mondok neked pár ellenérvet.

A kocsiban nem kell a büdös embereket szagolni, pláne nyáron.

Nem kell félni hogy meglopnak

Hogy lányként letaperolnak a tömegben

Nem kell részeg emberektől félned, amikor alig várod hogy leszállj hogy ne kössön beléd

Amikor állsz a megállóban jönnek cigit vagy pénzt kéregetni

stb...

jún. 13. 16:32
 24/28 anonim ***** válasza:
55%
Ezek bárhol máshol megtörténhetnek. Amúgy tömegközlekedésen se nagyon gyakori, de ha valaki nem tetszik, arrébb szoktam menni.
jún. 14. 14:58
 25/28 anonim ***** válasza:
62%
24. Mindegy hogy mashol is megtortenhet, de én most a közlekedésről beszélek. Amennyiben kocsival mész valahova akkor nem kell budos embereket suagolnod stb, már fennt leírtam. És amit fennt leírtam abból majdnem minden napra jut valamelyik.
jún. 14. 19:41
 26/28 anonim ***** válasza:
71%
Én se rajongok a büdös emberekért, de ennyi áldozatot hozok a környezetért. Egyébként is az autósok legyenek hálásak minden tömegközlekedőnek és biciklisnek, mert ha mi is autóba ülnénk, nem is lehetne már közlekedni az utakon.
jún. 15. 14:01
 27/28 anonim ***** válasza:
47%
Aki itt durrog, hogy mennyivel környezetbarátabb lett Budapest: nagyobb a szmog hála annak, hogy nagyobbak a dugók. A pollent a méhlegelőknek csúfolt gaztenger miatt meg imádják az allergiások. Nagyjából maga a paradicsom a város a légúti betegséggel küzdőknek.
jún. 15. 21:23
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
26. A bicikliseknek akkor lennének hálásak az autósok ha szabályszerűen közlekédnek, nem balesetveszélyesen.
jún. 15. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!