Nem tartjátok undorító dolognak, hogy a fidesz ezzel kampányol?
Ukrajnában háború dúl. Európában 3 országban van háborús veszélyhelyzet ( Ukrajna, Oroszország, Magyarország ), miközben mi csak egy kis csücsökkel vagyunk velük határos. És a Fidesz ezzel ijesztgeti a magyar embereket,ezzel kampányol(t), hogy csak velük élhetünk békében. Csak ők a megoldás a háború ellen. 2007ben adott interjújában mondta el azt a módszert ( Orbán ), amit most ő és pártja 100%osan alkalmazott. Az ellenzéket háború pártisággal vádolja ( ami teljesen abszurd ), plusz a sorkatonaság visszaállításával, miközben Kövér elvtárs támogatná ennek visszaállítását. Nem tartjátok ezeket a módszereket, ezt a ketszínűséget, s ezt a mértékű hülyének nézést undorítónak és felháborítónak?? Vajon ezzel 2026ban újra választást fognak tudni nyerni?
Azt még hozzátenném, hogy mivel NATO tagok vagyunk és mi háborúba kerülnénk a NATO tagállamoknak kötelességük lenne jönni harcolni az oldalunkon. Ahogyan nekünk is menni kéne, ha egy NATO tagállam kerülne háborús konfliktusba. Vannak ilyen emberek akik ezekkel nincsenek tisztában és a háborús riogatással félelemmel, kordában lehet tartani?
ők csak azt csinálják ami eddig is bejött a sok 40iq-snak
az egész országot gusztustalannak tartom azért nem élek már otthon, ez nem új
Nem válogatnak az eszközökben, és ez bejön a birkáknál!
Sajnos még értelmes embereknél is, ez a legborzasztóbb.
Én konkrétan gusztustalannak tartom ezt a háborúsdi kampányt, de azt is szégyenlem, hogy ilyen gusztustalan emberek vannak köztünk, mint 2/4/5.
Tulajdonképpen az ilyenek tolják a fidesz szekerét. Nem egyszer hallottam, hogy az ilyen írástudatlan tahók miatt van, aki azt mondja, a fidesz a kisebbik rossz.
9 ezt vehetem egy olyasfajta, saját belsö megtapasztalásnak?
Egyébkent én is gusztusnak tartom ezt a riogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!