Az öregek utálják a fiatalokat szerintetek?
Figyelt kérdés
A 14. kerületben nagyon sok idős ember él. Megadom nekik a tisztelet, előre köszönök, előre engedem őket. Legtöbbjük a gyerekeket is utálja, a fiatal szülőket is. Ők is voltak fiatalok, és ha most lennének fiatalok vagy gyerekek, akkor nem lennének különbek. Szinte mindegyik utálatos, azzal is akivel nem kellene. Pl. a Füredi parkban a múltkor egy kisfiú motorozott az apukája mellett. Egy idős hölgy, szóvátette, hogy miért itt? "Mindenhol játszótér van! Ott motorozzon." Pedig a gyerek szép fegyelmezetten gurult az apukája mellett, és lehet a játszótérre tartottak épp.jún. 11. 12:11
1/13 anonim válasza:
Legtöbbjük rosszindulatú, megkeseredett. Többségük nem véletlenül kutyát vezet, nem unokát. Meg még ráadásul masszív kommunisták is.
2/13 anonim válasza:
Igen.Én is utálok minden fiatalt mert lusta pávák, dolgozni nem akarnak csak irodában ücsörögni egész nap,már aki hajlandó bejárni a home office helyett.mi lesz ezzel az országgal 20 év múlva amikor a mostani közép generáció nyugdíjba vonul?
3/13 anonim válasza:
2-es, ja bizony, a kényelmet választják, mert inkább influencerkednek a neten minthogy liszteszsákokat cipelnének a malomban. Meg még katonának sem akarnak elmenni. Rohadt egy világ ez, bezzeg a mi időnkben! :DD
4/13 anonim válasza:
kit érdekel az hogy mi lesz itt 20 év múlva?
tetszettek volna nem ellopni mindent a rendszerváltásnál ugye, lusta csak nem vagyok ha ki tudtam költözni a világ egyik legdrágább országába és fenn tudom magam tartani.
jah, hát én nem is fogom a nyugdíjadat fizetni az is tuti
sozman 😅😅
ez van gyerekek mi meguntuk a lopást meg ezt a hozzáállást...
5/13 A kérdező kommentje:
2-es, megértem a válaszát, és tudom, hogy egy teljesen más világban élte le az életét. Gondolom vannak gyerekei, unokái. Ha nekik könnyebb az élet, mert "lustán" irodában dolgoznak, nagy felelősséggel, amiről nem nagyon beszélnek otthon, akkor miért tetszik ilyen ellenséges lenni? A nyugdíjukat mi termeljük ki. Ha irodában, ha home officeban, ha szakmunkában is. Megváltozott a világ. Felnőtt egy generáció, akiket a szülei, tanárai már úgy neveltek, hogy tanulj, tanulj, és akkor nem fizai munkával kell megkeresned a fizetésed. Munkás szülők gyerekeként mondom ezt.
jún. 11. 12:26
6/13 A kérdező kommentje:
3-as, ó hát az infullencerek, már megint egy másik generáció agyat mossák! No no őket én sem nézem semmibe! Sorkatonaságot hiányolom a fiataloknak. Ne vegyenek már mindenkit egy kalap alá.
jún. 11. 12:29
7/13 anonim válasza:
"Sorkatonaságot hiányolom a fiataloknak"
Akkor te hülye vagy
8/13 A kérdező kommentje:
Te meg primitív!
jún. 11. 12:35
10/13 anonim válasza:
Egy gonosz ismerősömnek nem lehet unokája, mert HPV-s a lánya.
A lány most Cardiff-ban csapatja szét magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!