Szerintetek milyen lesz Miskolc új polgármestere Tóth-Szántai József?
Figyelt kérdés
Én nagyon bizakodó vagyok, mert nekem amolyan lokálpatrióta figurának tűnik, aki szereti a várost és tényleg tenni szeretne érte, tényleg ilyen, vagy ez egy felépített karakter?
Ráadásul ugye Fideszes, így gondolom több pénz juthat a városnak..
Nem szavaztam rá, sőt az önkormányzatin senkire, mert elvből nem szavazok a Fideszre, de mint írtam nekem szimpatikus figura, valaki ismeri esetleg régebbről? Tényleg egy lokálpatrióta, vagy ez akkor jött amikor polgármester jelölt lett?
2024. jún. 11. 08:35
1/5 anonim 

válasza:

Érdeklődj a szomszédaidnál. Minek mentél el egyáltalán szavazni?
2/5 anonim 

válasza:

Hogy milyen lesz, azt nem tudom. De megnyerőnek tűnik, jó kapcsolatai vannak (mivel fideszes) és a programja is tetszik.
Én egyáltalán nem szavaztam senkire, de neki szurkoltam.
3/5 anonim 

válasza:

Fidesz ha spórolni akart volna a rendőrségen, beállított volna mihazánkos polgármestereket bizonyos városokba, településekre.
4/5 anonim 

válasza:

Átlagos fideszes sötét figura. Mikor a rádióit csinálta,( Gaga, M) akkor ezerrel nyaltak a fidesznek, meg valami előző fidesz muksónak a kampányfőnöke volt. Semmi jót nem várok, hiszen fideszes.
5/5 anonim 

válasza:

HA annyira lokálpatrióta lenne és jót akarna a városnak, akkor nem a magyarellenes pedofidesz színeiben indul, hanem minimum függetlenként. Ezek után semmit nem várok tőle, azon túl hogy a fideszes semmiháziak jól megszedhetik magukat a környéken 5 éven át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!