A mostani Tisza vagy az egykori Jobbik volt az erősebb?
Figyelt kérdés
jún. 10. 21:39
1/11 anonim válasza:
Össze kell őket ereszteni egy ketrecbe
3/11 anonim válasza:
Úgy emlékszem, hogy a prime Jobbiknak 1,2 millió szavazója volt anno. Most a Tiszának több mint 1,3 milliója van.
4/11 anonim válasza:
Jobbiknak 20% volt a csúcs. A Tisza most 30%-at kapott. (Kerekítettem, a pontos számoknak nézz utána, én sem tudom fejből.)
5/11 anonim válasza:
Jelenleg egykori Jobbik. Elég hosszú éveken keresztül volt egy elég erős szavazó táboruk. A Tisza egy 2 hónapos párt (aláírom szép teljesítménnyel) de a jövőjük még kétséges.
7/11 anonim válasza:
Jobbiknak csùcsàn 1 milla szavazò volt, Letya most 1.3 millàt szerzett. Viszont mèg picit turbulens a bàzisa, anno jobbikhoz jobban kötõdtek az emberek. Mindez megfûszerezve azzal h mèg mindig van hova nõnie a Tiszànak, 10% kiesett szavazt van: momi, mkkp, 2rk, mmm, jobbik, memo. Ezek jelentôs rèsze a Tiszàhoz fog àtszivárogni vagy már àt is àlltak. Így hamarosan leeht ùjabb 500ezer szavazòja akik szintén csak lazàn kötõdnek egyenlõre hozzá viszont vàlasztáson rá fognak szavazni mert nincs más.
9/11 anonim válasza:
Ebben a pillanatban a Jobbik.
Volt szervezete, volt tagsága, volt ieológiája és voltak olyan értelmes politikusai, akik önállóan tudták nyomatni a párt üzeneteit.
A Tisza jelen állás szerint csak egy One-man-show. Se szervezet, se tagság, se ideológia, se politikusok. Van benne potenciál, de ez most még inkább csak egy vonatszerelvény, amit még hajt a kezdeti lendülete.
10/11 anonim válasza:
Tisza, most az a legfontosabb hogy a mi háznktol minél több ember jöjjön át a tiszára akkor fogható a fidesz.
Jó lenne ha a többi kis párt 26 van nem indulna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!