Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A környéketeken gyengült a...

A környéketeken gyengült a Fidesz?

Figyelt kérdés

Szombathelyi vagyok, itt megsemmisült a Fidesz. 2019-ben azért szoros volt a verseny, de most közel sem volt az. Egy választókerületet sem hoztak.

Közeli városok:

Körmend: fideszes polgármester lett, de 8-ból 6 választókerületben az ellenzék nyert.

Szentgotthárd: a fideszes polgi majdnem kikapott 1500 valahány voksot kapott, egy független csávó 1400 valahányat és indult egy MMM-es is, ő 800 valahányat. Szóval ha az MMM-es visszalép, akkor a Fidesz itt is bukik.

jún. 10. 20:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Itt, Szentendrén szerencsére nyert az eddigi ellenzéki polgármester.
jún. 10. 20:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Itt a XIII. kerületben szerintem még soha nem volt fideszes vezetés, és egyelőre úgy néz ki, nem is lesz. Jól csinálja a csapat a dolgát, bár kezd megtelni a kerület, sok az építkezés.
jún. 10. 20:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Még két éve évi is simán megnyerte az időközi választást az egyéni képsivelőjelölt, most meg elég sima volt, az egész kerületben csak ellenzékiek nyertek.
jún. 10. 20:47
 4/13 anonim ***** válasza:

Igen, gyengült, pedorejtegető balika azt hitte nyerni fog, de csúnyán kikapott... https://www.youtube.com/watch?v=YtsyMAgN73c persze az új-régi kékfideszes kiss lacival eddig is együtt mutyiztak, és fognak is.

[link]

[link]

jún. 10. 20:47
 5/13 anonim ***** válasza:
#4: nem véletlenül szavaztam az MKKP-re, a két rossz helyett, szerencsére ketten is bejutottak a képviselő testületbe.
jún. 10. 20:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Felénk sose volt erős
jún. 10. 21:03
 7/13 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
Budapesti kerületben vagyok, igen, itt pár százalékot rontott a Fidesz.
jún. 10. 21:27
 8/13 anonim ***** válasza:

6. ker. el azért nem tűntek, de középpárt szinten vannak.

10/10 ellenzéki a közgyűlésben

[link]

majdnem kétharmadnyi szavazat a polgármesterre

[link]

a tisza megnyerte az ep-t is

[link]

Bár a fővárosi listán nyertek a narancsok

[link]

Főpolgin Karácsonynak szavaztak Bizalmat inkább

[link]

5 éve még fideszes volt a polgármester. Akkor gyakorlatilag kampány nélkül átengedték a kerületet. nem tudom milyen taktika alapján. a momentumos polgimester választották újra. azt hiszem elégedettek az emberek...

jún. 10. 21:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Nálunk csak fideszes polgi indult. 20%!!!-nál több volt az érvénytelen szavazat. Kb 50% részvételi arány. Ez sokat elmondd. 5 év múlva azt hiszem én is megpróbálom. Veszteni valóm nincs. Nagyon sokan utálják ezt a gerinctelen emberképződményt.
jún. 10. 21:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Nálunk csak fideszes és független (korábban MSZP-s) jelölt indult a polgármesterségért és a 8 egyéni kerületben is, a független jelölt 75% fölött nyerte a polgármesterséget, és kivétel nélkül vitte az összes körzetet, még a legrosszabbul teljesítő is majdnem 60%-ot kapott a fideszessel szemben.

Amióta létezik a város (és a Fidesz), sohasem volt még fideszes városvezetés, szerencsére mindig leverik őket a lokálpatrióták mint vak a bögrét. Öröm volt ilyen sikeres jelöltekre szavazni, 5 évig megint biztonságban vagyunk.

Ja, és Borsodban lakom, csak szólok. Itt is van ilyen, itt se zombi mindenki.

A budapesti 13. és 6. kerületi eredményeket is jó volt látni.

jún. 10. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!