Mi az oka hogy Miskolcon ilyen győzelmet aratott a Fidesz, mikor 5 éve még nem kértek belőlük?
5 éve még pozitív példának hoztam fel hogy "lám, Miskolc jól választott, nem kért a lopásból", erre most toronymagasan nyer a Fidesz megint, az ellenzék sehol se volt.
Mi az oka hogy Miskolc 5 év alatt így "visszafideszesedett"? Nem tetszett nekik hogy fejlődik a város?
Feltehetően az, hogy Tóth-Szántai Józseg személyisége és programja megnyerő volt.
Tóth-Szántai hangsúlyozta, hogy ha Miskolc nem kezdi meg a felzárkózást, akkor végleg a multba ragad. Azonnali változásokat ígért: karrierlehetőségek, járatsűrítések, köztisztaság.
Számomra viszont a legszimpatikusabb a seriff rendszer bevezetése, mivel Miskolcot Európa legveszélyesebb városai között tartják számon, így ennek a városnak szüksége van egy ilyen biztonsági rendszerre.
(Miskolci vagyok, nem szavaztam senkire)
Pontosabban:
*Tóth Szántai József
#2 voltam
Szerintem az lehet az oka, hogy rájöttek hogy az ellenzéki polgármester nem hoz csodát, hanem egyszerűen csak megbüntet érte a Fidesz. Sokkal kevesebb pénzt kapott Miskolc miután ellenzéki lett a polgármestere, így a közéleti színvonal is lecsökkent. Ezt nem akarták tovább.
Nem szeretetből szavaztak a Fideszre, hanem kvázi kényszerből, hogy ne romoljon még tovább az életszínvonal a kelleténél.
Második befutó egy pesti orvos volt, harmadik egy áruló aki kitúrta Veres Pált, negyedik egy kutyás mentő, ötödik a mi hazánkos, hatodik egy építőipari vállalkozó, hetedik pedig egy vízszerelő.
Az orvos és a nő kampánya abból állt, hogy egymást szidták.
Viszonylag könnyű győzelme volt a fideszesnek, mert volt mögötte hátszél, lejött hozzá Lázár János, beszélt Nagy Mártonnal. Mivel médiából jött az úr értett a marketinghez is, jókat ígért, jók voltak a plakátjai stb.
Reméljük jó Polgármestere is lesz a városnak
1) Tóth-Szántai József fazonja nagyon előnyös. 50-es éveiben járó, körszakállas, szigorú vezető és kiskutya tekintet egyszerre. Az embereknek bejött a karaktere.
2) Hihetetlen mértékű marketing volt mögötte. Miskolcon szinte nem volt olyan villanyoszlop, amin ne lett volna ott a fotója. Az egész város tele volt plakátolva vele. A Fidesz többet költött itt a marketingre, mint a többi párt összesen.
3) Veres Pál után a Fidesz keményen büntette Miskolcot. Nagyon visszavették a pénzeket, példát akartak statuálni. A magyar nép pedig szolgalelkű. Jó kutya módjára gyorsan visszakullogott a Fideszhez, reménykedve néhány jutalomfalatban.
4) Itt nem volt a Magyar Péter pártjából jelölt. A TISZA kb megsemmisítette az összes többi baloldali pártot. Viszont én nagyon kíváncsi lennék, hogy az itt népszerű Lehoczky László a TISZA jelölésében indult volna, akkor mi lett volna a végeredmény.
5) Hajrá Mi Hazánk Mozgalom!
💚
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!