Örülsz hogy Donáth Anna lemondott?
Figyelt kérdés
Ki lenne a méltó vezetője a pártnak?jún. 10. 13:41
2/23 anonim válasza:
Lemondott?
Mikor?
Linket, különben nem hiszek neked!
Annyi hazugságot írtatok már ide, megafonosok, hogy csak azt hiszem el, amit linkkel is alátámasztotok.
3/23 anonim válasza:
Igen. Egy eszementtel kevesebb! Reméljük, a másik liba, Cseh Katalin is lehúzza magát a WC - n, miután ő is kiesett az EP- ből!
4/23 anonim válasza:
Szerintem a DK sokkal több kárt okoz a közéletben,és sokkal inkább gátja a kormányváltásnak. A momentum nem oszt nem szoroz.
6/23 anonim válasza:
Szerintem senki nem kellene vezetőnek. Amíg tovább élnek a kis pártok, ugyanúgy el fog aprózódni az eredmény az OGY választáson a fidesszel szemben.
7/23 anonim válasza:
Szerintem, ha itt valakinek le kéne mondania ellenzéki oldalon, akkor az a Gyurcsány família, ők messze több kárt okoztak ennek az országnak, mint a többi ellenzéki párt összesen.
10/23 anonim válasza:
A Jobbik is teljes tisztújítást rendelt el :) De mi az a Jobbik ...? Az még van ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!