Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hova tűnt 1 millió Fidesz...

Hova tűnt 1 millió Fidesz szavazó?

Figyelt kérdés

2022-ben 3 millióan szavaztak a Fideszre. Most 2 millióan.

1 millió ember hova tűnt? Mert ennek csak kis része mehetett a Tiszához.

jún. 10. 11:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
34%
Az nem, de abszolút többség simán.
jún. 10. 11:48
 22/26 anonim ***** válasza:
18%
Nekünk a sima többség is megfelelő lesz 🇭🇺🧡🇭🇺
jún. 10. 12:17
 23/26 anonim ***** válasza:
Elpártoltak.
jún. 10. 12:32
 24/26 anonim ***** válasza:
57%

10 milliárdot költöttek el lejárató kampányra és mégis Magyar Péter tarolt akire 2 hónapja azt mondták hogy egy senki és nem kell vele foglalkozni. A legtöbb pénzt 2010 óta most égették el a legnagyobb mozgósítás 2010 óta most volt és 2010 óta ez a legroszabb eredmény a Fidesznek. 2010 óta nem volt egyetlen egy ellenzéki párt külön aki ilyen eredményt tudott elérni, mint a Tisza, 0 forintból.

Mi ez ha nem a fidesz bukása?

jún. 10. 12:35
 25/26 anonim ***** válasza:

"Mi ez ha nem a fidesz bukása?"

Hát legfeljebb a kezdete a bukásnak, ha valóban az, mert ezt nem tudhatjuk. Azért mégiscsak a Fidesz kapta a legtöbb szavazatot országosan, vidéken (ha jól tudom) minden megyei közgyűlést a Fidesz nyert, a megyei jogú városok nagy része Fidesz kézben.

jún. 10. 12:42
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem az történt, hogy Micimackó feje beszorult Malacka popsijába, mert Vakond azt mondta tele van Malacka popsija mézzel. Nagyon friss volt az, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát, és sok jóérzésű embert megtévesztett a fidesz, és tisztán emlékszem, hogy a háború előtt még úgy voltam megyek az ellenzékre szavazni, de ebben a szituációban tudtam, hogy kamuzik a fidesz, de csak annyit ért el, hogy nem mentem el, mert éreztem, hogy ez csúcskampány, nem lehet legyőzni a fideszt a kisebbik rossz, és a bizonytalan ellenzék nem volt jó ajanlólevél. Úgy álltak össze, hogy utálták egymást, mint a szart, csak azért, hogy legyőzzék a fideszt, talán összejött volna, de a háború a fidesz malmára hajtotta a vizet, ahogy most is az EP választás, hiába pedo ügy,hiába hacker botrány..még van elég birka az országban, aki hisz nekik.
jún. 10. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!