Gyurcsány le fog mondani a pártelnöki tisztségről?
Eddig a párttagság hihette azt hogy erre nincs ok mer mindig hozták a kötelezőt,és összességében előre haladtak,de ez a brutális bukta már a gy.fan tagságot is elgondolkoztathatja.
Decemberben még 25%-ra is mérték most 8 lett belőle
Baloldal volt, van, és örökké lenni is fog. Amíg szerepelnek a választásokon, a Fidesz legyőzhetetlen, Tisza ide vagy oda. A Tiszának először a DK-t kellene eltakarítani, de őket nehéz lesz, mert a szekta rájuk szavaz amíg csak él.
Félek tőle hogy 2 év múlva még nem sikerül megdönteni miattuk a Fideszt :(
#1 A Tisza jó úton halad, hogy a DK-t eltakarítsa. 26-ig még lesz néhány időközi választás is, szondázásra jó lesz.
Máj. 1-én egy kitelepülésen beszélgettem egy dk-s aktivistával. Rákérdeztem, hogy Győrött miért a már 2x (azóta 3x) bukott Glázer Timeát indítják. Erre nem tudott válaszolni, de utalt rá, hogy a DK-n belül van egy erjedés, ami - szerinte - 25. nyarára fejlődik ki, és válhat akár robbanássá is. Valószínűleg a választási csúfos bukta ezt gyorsítani fogja. Kérdés a "törzsgárda" viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!