December 25.-26. Gergely győzelme után kijelenthetjük, hogy most már tényleg ablakon kidobott pénz volt, amit Szandika kampányára költöttek?
Figyelt kérdés
Vitézy legalább vitézül kiállt ellene, így az ő kampánya nem volt hiábavaló.jún. 10. 09:20
1/5 anonim válasza:
Én nem tudom, egy ilyen visszalépés után, melyik lehet cikibb, Szentkirályi vagy Vitézy kampánystábjában lenni...
egyikben sem lennék, az biztos :D
2/5 anonim válasza:
Az már eddig is kidobott pénz volt. A kampánya igazából csak gyurcsányozásból állt, semmi érdemiből, szóval már akkor is kidobott pénz lett volna, ha végül Szandika elindul.
3/5 anonim válasza:
Szerintem most Rogán Tóni is megy rapportra Viktorhoz.
De lehet, hogy Viktor már úton van Grazba, kényszerzubbonyban, nehogy kárt tegyen magában (az országban már tett elég kárt úgyis).
4/5 A kérdező kommentje:
Jó nagy égés, az biztos. Pár napja Szandi visszalép, bebizonyosodik, hogy Vitézy a Fidesz valódi jelöltje, erre Vitézy veszít. Totál ciki.
jún. 10. 09:39
5/5 anonim válasza:
Igen, bár tegyük hozzá, hogy nem kellett sok neki sem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!