Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » December 25.-26. Gergely...

December 25.-26. Gergely győzelme után kijelenthetjük, hogy most már tényleg ablakon kidobott pénz volt, amit Szandika kampányára költöttek?

Figyelt kérdés
Vitézy legalább vitézül kiállt ellene, így az ő kampánya nem volt hiábavaló.

jún. 10. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Én nem tudom, egy ilyen visszalépés után, melyik lehet cikibb, Szentkirályi vagy Vitézy kampánystábjában lenni...

egyikben sem lennék, az biztos :D

jún. 10. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az már eddig is kidobott pénz volt. A kampánya igazából csak gyurcsányozásból állt, semmi érdemiből, szóval már akkor is kidobott pénz lett volna, ha végül Szandika elindul.
jún. 10. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem most Rogán Tóni is megy rapportra Viktorhoz.

De lehet, hogy Viktor már úton van Grazba, kényszerzubbonyban, nehogy kárt tegyen magában (az országban már tett elég kárt úgyis).

jún. 10. 09:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Jó nagy égés, az biztos. Pár napja Szandi visszalép, bebizonyosodik, hogy Vitézy a Fidesz valódi jelöltje, erre Vitézy veszít. Totál ciki.
jún. 10. 09:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, bár tegyük hozzá, hogy nem kellett sok neki sem...
jún. 10. 09:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!