Fideszesek! Csalódottak vagytok amiért nem Vitézy nyert?
Figyelt kérdés
Vizézy, mint tudjuk, a Fidesz békapárti jelöltje volt, de párszáz szavazattal lemaradt Karácsonytól.
Mi a véleményed erről?
2024. jún. 10. 08:58
A kérdező szavazást indított:
Vitézy soha nem volt a Fidesz jelöltje
Gratulálok karigerinek, szép munka! A ballibsik megkapták, ami jár nekik!
Valójában Vitézy nyert, csak elcsalták. Nade majd ha újraszámolják...
Ki fog törni a háború, Isten segítsen mindenkit! 😱
Nagy veszteség ez a Fidesznek, de fel fogunk állni!
Nem érdekel, én nem is Vizézyre szavaztam!
Egyéb, leírom
28 szavazat
1/10 anonim 

válasza:

Elnézést, én nem tudtam, hogy ő a fidesz jelöltje.
Deeee tudom, a ballibsiknek mindenki fideszes, aki nem áll teljes mellszélességgel az új normák mellett...
2/10 anonim 

válasza:

Én úgy hallottam, hogy egyes nullákat, annyira sziven ütött az eredmény, hogy kiköltöznek az első kerületi, Várban lévő irodájukból egy stadion árnyékába vidékre.
3/10 anonim 

válasza:

A közgyűlésben lesz 7+1 ember aki biztosan KG mögött áll. Nehéz dolga lesz.
4/10 anonim 

válasza:

Még nem biztos, újraszámolják!
Amúgy meg:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Így könnyű!
5/10 anonim 

válasza:

Azt hittem reggel már gombafelhőre ébredek
6/10 anonim 

válasza:

Vidéki vagyok, ha fővárosi lennék, nem Karácsonyra szavaztam volna, de ennek ellenére gratulálok neki! Ilyen a demokrácia, az nyer, akire többen szavaznak. Ha pár százzal, akkor pár százzal. Biztos van olyan polgármester az országban, ahol meg a Fideszes nyert kevéssel. Ezt el kell fogadni, és dolgozni kell, hogy legközelebb forduljon a dolog.
7/10 anonim 

válasza:

#5: de csak vihar felhő lett :-D
8/10 anonim 

válasza:

Nem biztos, hogy újraszámlálás lesz. Ahhoz Vitézynek meg kell nevezni, hogy hol történt törvénysértes, mi történt, és bizonyítania kell. Az, hogy pár száz szavazat döntött, nem indok.
9/10 anonim 

válasza:

Amiatt vagyok szomorú, hogy nem lesz sétálóhíd, bérlakás program, zöld várospolitika, nem épül villamos, metró, nem újul meg HÉV vonal, nem rendeződnek a romos kórházak, a fiatalokat kiűzik Budapestről. Gyurcsány ellopja a város jövőjét. A pénzt a parkoló maffia és a semmittevés eltünteti. Emiatt vagyok szomorú. Nyugati fővárosok nyomába sem érünk, nem történt itt semmi 5 év alatt.
10/10 anonim 

válasza:

Nem Gyurcsány miatt miatt romosak a kórházak, és nem újul a HÉV.
Hanem mert a kormány viktor bosszúból nem ad pénzt semmire, mert nem az ő embere a városvezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!