A Magyar Péter lufi kipukkadt tegnap este?
Figyelt kérdés
jún. 10. 08:53
11/16 anonim válasza:
Ha valami kipukkadt, az az állami propagandahadjárat.
Kontraproduktív.
A fidesz defektet kapott, a Tisza pedig árad.
12/16 anonim válasza:
Azt, hogy a tisza kampányát a dk és a fidesz finanszrozta, azt nem én találtam ki, hanem Magyar Péter mondta saját szájával. Igaza van. A tisza nem költött média megjelenésre, kivéve talán a facebookot. Az összes hírt és mondanivalót a dk és a fidesz generálta neki/róla nagyon sok pénzért.
13/16 anonim válasza:
Egy 2-3 hónapos párt elhoz 30% ot? Ez szerintem világrekord…
14/16 anonim válasza:
Ez sem igaz. 2-3 hónapos pártok nyertek már OGY választást is.
15/16 anonim válasza:
Abban az értelemben igaz, hogy pont a fidesz finanszírozta töménytelen mennyiségű lejárató kampány miatt jutott el sok olyan emberhez is a híre, akik amúgy lehet még csak nem is hallottak volna róla😂
16/16 anonim válasza:
A kérdező csak leírta - ha kérdés formájában is -, hogy a Tisza-lufi kipukkadt. Aki csak a címeket nézi, annak ez már elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!