Úgy vagy vele mint én hogy elfogadod a többség döntését és támogatod a győzteseket?
42-ben a németek többsége leszavazott volna Hitlerre, jó ötlet lett volna?!
Az önálló gondolkodás mindenki sajátja.
A többség döntésével nincs mit kezdeni, azt csak elfogadni lehet.
De attól ha nem az szerez mandátumot akire én szavaztam, még nem fogok senkit szidni. De tapsolnom sem kell egy általam alkalmatlannak ítélt nyertesnek.
Én pl. Tarlósnak is drukkoltam, hogy jól csinálja amit csinál. DE nem tapsoltam, amikor a busztenderrel becsicskult a kormánynak, amikor lepra orosz metrókocsik mellett döntött, meg amikor leszereltette a közlekedési kamerát, mert megsuhintották a tilosban kanyarodó feleségét.
Én mindig így voltam ezzel, a legfájóbb két dolog az volt, amikor 1994 ben visszajöttek a szocik ( akkor szavaztam először), a másik 2002. Akkor, amikor a Fidesz éppen csak elbukta, tudtam, hogy szomorú évek jönnek.
Azóta ők is megtanulták a leckét.
Ma is a Fideszt várom magasan győztesnek, de abban biztos vagyok, hogy az ellenzéki oldal vezető politikusai között sokan nem fogják ezt a tényt úriember módjára elfogadni. Neveket direkt nem írok...🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!