Igazat mondhat Vitézy Dávid, hogy ő a fidesszel nem beszélt, nem egyezkedett a választások miatt, sőt abszolút a karmelitákban sem járt az utóbbi időkben?
Vagy igen, vagy nem.
De vajon hogyan áll az igazság, ha
1. ő nem a fidessze beszélt, hanem mondjuk Rogánnal.
2. Nem egyeztetet, hanem megmondták neki hogy mit kell tennie.
3. Mindezt nem a karmelitában, hanem mondjuk Ungár Péter lakásán.
Akkor ugye nem hazudott, de az igazság minden részletét sem fejtette ki.
Nálam inkább az gyengíti a mondókáját amikor kijelenti, hogy
" A kormány nem engem, hanem egy 21. századi progresszív, városfejlesztési víziót támogatott, amikor visszaléptette jelöltjét a főpolgármester-választásra a harmadik helyről"
Mert a kormány már csak ilyen. Egy elvben ellenzéki párt által jelölt aspiránst és az ő vízióit támogatja.
Én nem ilyennek ismertem meg az elmúlt 14 évben ezt a kormányt, hanem olyannak, ami gondolkodás nélkül beszánt, ledarál mindent és mindenkit ami nem tőle származik.
#4!
Önkormányzati választásokon nem az országos politika alapján köttetnek a szövetségek. És ez így van jól, hiszen semmi köze a pártpoitikának a helyi ügyekhez.
Én hajlamos vagyok neki elhinni.
Ezt Ungár Péter és Schmitt Mária boltolták le a háttérben Orbánnal és Rogánnal. Nem hiszem, hogy Vitézyt bevonták az alkudozásba.
Budapest a fidesz számára egy harctér mióta Tarlós Putyut kipicsázta a lakosság.
Én hiszek neki.
Én ugy vagyok vele hogy nem Veszithetunk vele semmit ha Vitezyt valasztjuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!