Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igazat mondhat Vitézy Dávid,...

Igazat mondhat Vitézy Dávid, hogy ő a fidesszel nem beszélt, nem egyezkedett a választások miatt, sőt abszolút a karmelitákban sem járt az utóbbi időkben?

Figyelt kérdés
jún. 9. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Igen, igaz, én láttam, ahogy soha senkivel sem beszélt.
jún. 9. 08:48
 2/8 anonim ***** válasza:
38%

Vagy igen, vagy nem.

De vajon hogyan áll az igazság, ha

1. ő nem a fidessze beszélt, hanem mondjuk Rogánnal.

2. Nem egyeztetet, hanem megmondták neki hogy mit kell tennie.

3. Mindezt nem a karmelitában, hanem mondjuk Ungár Péter lakásán.

Akkor ugye nem hazudott, de az igazság minden részletét sem fejtette ki.

jún. 9. 08:57
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Én hiszek neki. Egészen addig, amíg valaki nem bizonyítja az ellenkezőjét pl. fényképpel, hangfelvétellel, kölcsönös beismeréssel, hivatalos aláírással, stb.
jún. 9. 08:58
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Nálam inkább az gyengíti a mondókáját amikor kijelenti, hogy

" A kormány nem engem, hanem egy 21. századi progresszív, városfejlesztési víziót támogatott, amikor visszaléptette jelöltjét a főpolgármester-választásra a harmadik helyről"

Mert a kormány már csak ilyen. Egy elvben ellenzéki párt által jelölt aspiránst és az ő vízióit támogatja.

Én nem ilyennek ismertem meg az elmúlt 14 évben ezt a kormányt, hanem olyannak, ami gondolkodás nélkül beszánt, ledarál mindent és mindenkit ami nem tőle származik.

jún. 9. 09:05
 5/8 anonim ***** válasza:
23%

#4!

Önkormányzati választásokon nem az országos politika alapján köttetnek a szövetségek. És ez így van jól, hiszen semmi köze a pártpoitikának a helyi ügyekhez.

jún. 9. 09:16
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Én hajlamos vagyok neki elhinni.

Ezt Ungár Péter és Schmitt Mária boltolták le a háttérben Orbánnal és Rogánnal. Nem hiszem, hogy Vitézyt bevonták az alkudozásba.

jún. 9. 09:19
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

Budapest a fidesz számára egy harctér mióta Tarlós Putyut kipicsázta a lakosság.

jún. 9. 09:20
 8/8 anonim ***** válasza:
90%

Én hiszek neki.

Én ugy vagyok vele hogy nem Veszithetunk vele semmit ha Vitezyt valasztjuk meg.

jún. 9. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!