Az embereknek mi bajuk Gyurcsány Ferenccel?
😳 hogy mi?
Amúgy az, hogy nem mondott le. Ha az öszödi beszéd után, vagy a rendőrattack után lemond, ma nincs ez az a helyzet Magyarországon.
Szerintem már ő is beláthatta, hogy hiába bánja a dolgokat elég erős a közutálat vele szemben (mi sem bizonyítja jobban, hogy a felmérések szerint a tisza párt úgy áll 25%-on, hogy a fidesz közben 48%-on a DK meg hirtelen lement 9%-ra) és mivel a személyével elég könnyű riogatni, mert igen elk*rta, nem kicsit, nagyon, ezért a kormány hagyja, hogy politizáljon, 2 évente pedig elég csak elővenni a gyurcsány-showt. Gyurcsánynak pedig elég kényelmes, hogy a pár hónappal ezelőttig legerősebb ellenzéki párt vezetőjeként milliós fizetésért melegedhet a parlamentben. Nem mintha szüksége lenne rá, mert így is elég nagy vagyona van.
Tudom, hogy nincs olyan, hogy "ha", de nagyon kíváncsi lennék, mi történne, ha Gurcsány és bandája, tehát a mostani politikai elit eltűnne a politikából. Fogadni mernék, hogy a fidesz támogatottsága jócskán megcsappanna és megjelennének a tényleges alternatívát kínáló ellenzéki pártok.
Ferinek annyit kéne tennie, hogy abbahagyja a politizálást, hátralép párat, és elmegy végre pihenni, mert amúgyis úgy néz ki, mint az a szendvics, amit a nyáriszünetre véletlen a táskámban felejtettem.
Gyurcsány elkrta, nem kicsit, nagyon.
És itt nem csak Balatonőszödről van szó, hanem az egész politikájáról, ami egyébként ugyanaz, mint amit most a Fidesz csinál, csak enyhébb formában: gyengült a demokratikus intézményrendszer, forrásokat vont el a közszolgáltatásoktól, a tehetősebbeket támogatta... stb.
Ha úgy nézzük, Orbánék sokkal nagyobb gazemberek, mint Gyurcsányék voltak.
Nekem konkrétan az a legnagyobb bajom Gyurcsánnyal, hogy ezt az egész sziklaszilárdan 2/3-os Fidesz rendszert, nagyban köszönhetjük neki, és köszönhetjük neki azóta is. Csak egyszer kellett volna kipróbálni, hogy Gyurcsány semmilyen formában nem indul a választáson, kiváncsi lettem volna az eredményre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!