Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki eddig Vitézyre szavazott...

Aki eddig Vitézyre szavazott volna most elpártolt hogy a Fidesz nyíltan Vitézy szekeret tolja?

Figyelt kérdés

2024. jún. 8. 19:01
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
23 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
Akkora a Fidesz ellenszenv hogy ezzel a lépéssel inkább Gergelyt segítette a Fidesz.
2024. jún. 8. 19:04
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

1.

Akkor Karácsonyra se fogsz; kiarad?

2024. jún. 8. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg elég kellemetlen,hogy össze lett fideszezve, valamelyest beárnyékolja akármilyen jó szakember,ezen egy kicsit valóban elgondolkoztam,hogy mégsem szavazok rá,de Márki-Zay nemtelen támadásai annyira kritikán aluliak, hogy meggyőzött,hogy mégis csak szavazzak Vitézyre.
2024. jún. 8. 19:12
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező.

Szerintem ez a visszalépés többet hoz Vitézynek, mint amennyit visz.

A fidesz szavazók nagyon fegyelmezettek...

Én nagyon szoros eredményre számítok a főpolgármesteri választáson, és szerintem Vitézy nyerni fog.

2024. jún. 8. 19:12
 5/9 anonim ***** válasza:
13%
Ez most vmi vicc, hogy ezt a vitézy gyereket pelenkas korában benyomtak a bkvhoz, most meg kajak szavaznak rá az emberek?
2024. jún. 8. 19:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Már aki megmaradt fidesz szavazónak, egyre kevesebben.
2024. jún. 8. 19:14
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Biztos nem, szerencsere en nem erzelmi alapon szavazok, mint sok ember.

Felolem putyin gyereke is lehet akkor is Vitezyre szavaznék. :D

2024. jún. 8. 19:16
 8/9 anonim ***** válasza:
42%

"Már aki megmaradt fidesz szavazónak, egyre kevesebben."

Kérdező nagyon vakon van. :D Felfogtad, hogy még a balos közvéleménykutatók is fölényes Fidesz győzelmet jeleznek? Illetve Szentkirályi visszalépése óta már Vitézynek áll a zászló? :D

2024. jún. 8. 19:24
 9/9 anonim ***** válasza:
80%

"Aki eddig Vitézyre szavazott volna most elpártolt hogy a Fidesz nyíltan Vitézy szekeret tolja?"

Vitézy szavazói azok, akik se a DK-t, se a Fideszt nem kedvelik, viszont örülnek neki, hogy egy hozzáértő embert tudnak támogatni. Karácsony Dobrev Klárát kíséri kampányolni, és a DK budapesti listáját vezeti Karácsony Gergely. A Fidesz a saját jelöltjét esélytelennek látta, ezért a lebőgés elkerülése érdekében azt mondta, hogy kiegyezik Vitézyvel. Engem nem rengetett meg abban, hogy Vitézyre szavazzak. De itt persze csak a saját véleményemet írtam le. Nem biztos, hogy más is így gondolkodik.

"Már aki megmaradt fidesz szavazónak, egyre kevesebben."

Ez vágyálom, nem a valóság, hogy elfogynak a Fidesz szavazói. Még Budapesten is 30-40% között áll a Fidesz, vagy talán még jobban.

2024. jún. 8. 19:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!