Én 2014-es választás utáni évben mentek ki külföldre. Számomra már akkor egyértelmű volt, hogy Orbánék nemhogy Gyurcsányék 2.0 verziója, hanem sokkal rosszabbak, és ha csak a Fidesz első 4 évének a botrányait megnézed, már akkor látszódott, hogy nagyon mélyre fog süllyedni az ország. Voltak kinn ismerőseim, szóval elkezdtem intézni a dolgaimat, és 2015-ben leléptem. Évente 5-6-szor jövök haza szüleimhez. Azért szomorú volt látni, mikor otthon voltam, hogy hová züllött az ország, csak azóta, mióta én elköltöztem.
jún. 7. 11:53
12/16 anonim válasza:
Szégyen és gyalázat. És valakiknek még van képe ennek a rendszernek pénzért nyalizni, a saját honfitársait megtévesztésére felesküdve.
jún. 7. 11:55
13/16 A kérdező kommentje:
De a kérdésemre nem kaptam még választ.
A fidesz mit csinál? Mi a céljuk? Játszanak, vagy mi a f*szom van?
Mi az hogy PAKS 2? Semmi nincs ott, túrják a semmit, abból se lesz semmi.
jún. 7. 12:02
14/16 anonim válasza:
Ember, te hol éltél az elmúlt 14 évben?
A Fidesz célja, és amit csinál: Saját maguk és rokoni, haveri körük jólétének biztosítása, a luxus fenntartása és fokozása. Minden és mindenki más le van tojva. Röviden ennyi.
jún. 7. 12:19
15/16 anonim válasza:
Lakosságcsere, egészségügyön keresztül genocidium,dinasztia kiépítése, a nemzeti vagyon család, haverok átjátszása,oroszokhoz,kínához lojalitás, mint orbáni diktatúra tartóoszlopa.
jún. 7. 12:21
16/16 Fsms válasza:
Fidesz célja , h a gazdiknak és családi körének a vagyona meghaladja a 10.000 milliárd forintot, már most is 1.000 milliárd feletti vagyonuk van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!