Szentkirályi visszalépésével végleg bebizonyosodott, hogy Vitézy indulása mögött a Fidesz áll?
Igen 1-es, visszalépett.
Te mint fideszes mit gondolsz erről? Pár hete még Szandi azt nyilatkozta, hogy ő aztán nem fog visszalépni.
Örülök neki, Karácsonynak így nagyon meleg lesz a vasárnap!
Amúgy pedig remélem, hogy eltakarodik, elég volt belőle, Vitézyvel sokkal jobban fog működni a főváros!
Nekem egy Orbán embere sem kell...
Inkább a kisebb rossz, Karácsony.
Ettől még nem bizonyosodott be. Vitézyt az LMP támogatja, igen, tudom, Ungár Péter anyja fideszes, de saját jogán is van vagyona abból támogatja Vitézyt.
A fidesz simán gondolhatja úgy, hogy jelölik Szentkirályit, és visszaléptetik vagy sem, annak függvényében, hogy mit mondanak a közvéleménykutatások, hogy ne Karácsony és csökkéntsék Gyurcsány befolyását budapesten.
Attól, hogy ez bekövetkezett, Vitézy még nem lesz fideszes, nem is lehet bizonyítani, hogy tudott volna erről, és azért a fidesz közeli emberek vele is kib@sztak annak idején.
8# egyetértek veled.
Az bizonyosodott be,hogy a politika ilyen, a Fidesz is megpróbálja a kisebbik rosszat elérni.
Én továbbra sem hiszem, hogy Vitézy a NER-be tartozna, hiszen továbbra sincsenek olyan megnyilvánulásai. Továbbra is elhiszem neki, hogy ő szakmai alapon próbálna működni.
Más kérdés, hogy visszalépéssel vagy anélkül sem szavaztam volna rá, hiszen akár fideszes, akár semleges, ezzel a NER-t erősíti; csak Karácsony gyengíti a rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!