Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vitézy szakemberként Karácsony...

Vitézy szakemberként Karácsony előtt van fényévekkel, de a partizános vitán még azt is bebizonyította, hogy jobb politikus? Karácsony meg nem szavahihető, mert nem lépett vissza, amikor megígérte?

Figyelt kérdés

2024. jún. 6. 17:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%

9 Miről mondjon le Fletó, te nagyon okos??

Semmilyen állami hivatalt nem visel.

2024. jún. 6. 23:10
 12/21 anonim ***** válasza:
56%

9!

Micsoda botrány! Vagy 2 bekezdésbél nem rakott idézőjelet!

Hűha! :D

2024. jún. 6. 23:13
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

#11!

Átlagos (tehát agyatlan) ballib barátom. Sehol nem írtam, hogy állami hivatalról mondjon le.

Csak simám eltakarodhatna a politikából a régi harcostársával, volt tanácsadójával, KariGerivel együtt.

Tudod, 5 éve a drogos, korrupt kispesi MSZP-s jelölteknek sem volt éppen semmilyen pozíciójuk, tehát csak a jelöltségről kellett volna lemondaniuk, semmi másról. De nem tették. KariGeri, a takonygerincű pedig a választások előtt nem ismerte meg őket a felvétel alapján.

2024. jún. 7. 02:45
 14/21 anonim ***** válasza:

13-as, meghülyült (tehát narancsbolsevista, hazudozozós, komcsi szar) figura!

Persze, ne mondjon le, de azért takarodjon. Sajnos ez egyéni döntés kérdése; az, hogy te mit akarsz, egyéni szocprobléma. Persze, nyugodtan lehet démonizálni, legalább van kire fogni a rekordinflációt, a rekord államháztartási hiányt stb. Fletó már megint csődbe vitte az országot, pedig a zsírdisznó a Karmelitában hogy küzd!

A kispesti arc pedig azonnal ki lett zárva a pártból a gyanú után (amely nyomozást ellene egyébként a narancsbolsevista rendőrség megszüntette - hiába, kellenek a démonok, ill. Fletó keze meddig elér, hihetetlen), függetlenként majd bukhat.

Ennyike, mehetsz rettegni a háborútól.

2024. jún. 7. 05:58
 15/21 anonim ***** válasza:
54%

"13-as, meghülyült (tehát narancsbolsevista, hazudozozós, komcsi szar) figura!"

Érvek helyett jön a szokásos primitív személyeskedés.

Már szinte hiányzott. :D

"A kispesti arc pedig azonnal ki lett zárva a pártból a gyanú után (amely nyomozást ellene egyébként a narancsbolsevista rendőrség megszüntette - hiába, kellenek a démonok, ill. Fletó keze meddig elér, hihetetlen), függetlenként majd bukhat."

Már megint hazudsz.

A választás után zárták ki, de maradhatott a pozícióban. Tehát papíon nem tagja a pártnak.

A nem független bíróság megbüntette azt az újságírót, aki nevén nevezte a videó alapján a képviselőt. Mindenki hallotta, mint mondott. Mindenki felismerte, csak a bírói testületben még mindig sok a komcsi.

Ha végül kitették a pártból, akkor mégis csak ő beszélt arról, hogy mennyit lop havonta és ő drogozott, nem? Döntsd már el, hogy elítéled vagy elfogadod a ballib korrupciót!

2024. jún. 7. 11:20
 16/21 anonim ***** válasza:

15!

A 13-as kezdte a személyeskedő “érvelést”, de az nem számít, arról nem kell beszélni, ugye?

Na, helyben vagyunk! Az már nem is lényeges, hogy kizárták, most már az jön, hogy de hát mikor zárták ki! Legközelebb meg az lesz a baj, hogy még nem aznap este.

A bírói testületben még mindig sok a komcsi. Meg sok a Gyurcsány, meg sok a Soros, meg lassan már sok lesz a Magyar Péter is. Itt minden sok már, csak a fityisz a kevés.

Bár Borkai esetében a fityisz is még először megnyerte a választást, s csak utána jött az irgumburgum-zűrzavar. Aztán persze újra indul az a becsületes fidesznyik. Aki annyira független mint a végig hazudozó Szentkirályi Dávid, vagy Fidészy Alexandra, vagy ki a tököm.

2024. jún. 7. 13:17
 17/21 anonim ***** válasza:

#16!

"A 13-as kezdte a személyeskedő “érvelést”, de az nem számít, arról nem kell beszélni, ugye?"

Természetesen most is hazudsz, hiszen ezt te is láttad:

"9 Miről mondjon le Fletó, te nagyon okos??"

Ahogyan azt is láttad, hogy erre reagáltam.

Folytathatjuk a vitát, ha bevallod, hogy szándékosan hazudsz, vagy leírod, hogy agytlanul kommenteltél, mert nem nézted meg, hogy mire válaszoltam, pedig teljesen nyilvánvaló.

Tehát agyatlanul kommenteltél vagy hazudtál?

Sorry, más opció nincs.

2024. jún. 7. 13:59
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

17!

Persze neked az személyeskedés, nyilván. Nem kicsi minőségbeli különbség van az “te nagyon okos” és az “agyatlan” kitétel között, a szint persze teljesen más. Nyilván nem is írtál rá majd’ 3 soros hisztit, mint az utána lévőre (ami már, persze “annyira hiányzott”). Milyen furcsa dolog, ejnye!

De, van egy harmadik opció. Szenvedélyesen hülye vagy. Egyszerű, mint a faék. Vagy csak úgy teszel, de az mindegy is.

2024. jún. 8. 08:43
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

#18!

Ezek szerint tudatosan és szándékosan hazudtál.

Ahogy most is hazudsz. Nem a sértés súlyossága volt a téma, hanem az a hazugságod, hogy én kezdtem a személyeskedést.

Örülök, hogy ezzel a kommenteddel elismerted, hogy "te nagyon okos” személyeskedés és ezt te kezdted.

Már csak azt kellene eliserned, hogy szalmabáboztál, mert a "te nagyon okos” egy hamis vád volt. Olyat kértél számon rajtam, amit nem állítottam.

"Szenvedélyesen hülye vagy. Egyszerű, mint a faék. Vagy csak úgy teszel, de az mindegy is."

Mindig ezt csinálod, amikor elfogynak az érveid és ez adja igazi különbséget kettőnk között. Te sosem tudsz érvelni, ezért személyeskedsz és hazudozol. Én viszont ezt minősítem.

Erre már valóban lehet mondani, hogy nem kicsi minőségbeli különbség.

2024. jún. 8. 12:02
 20/21 anonim ***** válasza:

19!

Skizofrén helyzetben vagy, magaddal beszélgetsz. Teszel egy állítást, aztán megerősíted. A “hazug” szó a kedvenced, bizonyára a Freud-i önmarcangoló, eredendően bűnös lelkedből jön elő. Sokszor élhetsz ezzel az eszközzel, mint egy igazi, nárcisztikus, pökhendi, öntelt alak. Ilyenekkel józan embernek nincs dolga, legfeljebb egy szakembernek. :)

Hiába menekülsz, bizony itt a “súlyosság” nagyon is mérvadó, bár ha afféle primitív, “vagy fekete, vagy fehér”-típusú elméd van, az ellen nehéz bármit tenni.

Csak beszélsz a levegőbe, a teljesen életszerűtlen állításaidon lovagolsz, hogy jól van, jó lesz ez így, csak a lényegről ne kelljen beszélni, s csak a személyeskedés maradjon, azt úgyis lehet húzni a végletekig, mint a rétestésztát.

Az önfejű pszeudo-fasiszták szoktak ilyenek lenni.

2024. jún. 10. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!