Miért van az,hogy kirakok egy magyar zàszlót a hàzamra ès nekem támadnak az emberek h mekkora nacionalista szenny vagyok?
#10 és ez pontosan így van sok ember fejében. Amikor ott tartunk, hogy aldis bevásárlókocsiból nem viszi az egyszeri választó a narancssárgát akkor nem tehetsz mást alkalmazkodnod kell a medián színvonalhoz. És ez társadalmi effekt, gyurcsányék idejében pont ugyan ez volt a piros színnel.
Én úgy látom, hogy vagy kettészakad az ország, mint Kórea vagy új nemzeti identitást kell adni a Magyaroknak de abban sajnos nem lesznek benne a jelenlegi nemzeti jelképeink.
Amikor Romániába megyünk át (a párom erdélyi), mindig megütközök azon, hogy ott milyen szinten túlkompenzálnak a románok, és szó szerint mindenre kiaggatják a nemzeti zászlót. Bennem ez inkább szorongó érzést kelt, mintha valamit nagyon bizonygatiuk kellene, ebben az esetben a földhöz való jogukat.
Itt Magyarországon is ezért furcsállom, amikor nem közhivatalra kerül ki a zászló, mégis kinek akarná bizonyítani egy átlag ember a magyarságát? Ezt általában belül éljük meg. A nemzeti ünnepünkön vagy rendezvényeken persze belefér, mert közösségkovácsoló ereje van, és én is üdvözlöm a Tisza felfogását ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!