Fogja a Fidesz még olyan mélységekbe levinni a közmorált hogy elvakult fideszesek embereket lincseljenek meg, mert azok nem Fidesz szavazók?
Én nem tapasztalok ilyesmit.
Abban viszont igazuk van,hogy nem kellene fegyverekkel szórni Ukrajnát.Hadd rendezzék le egymás között, aztán béka lesz.Ez a legjobb megoldás.
Akkor beszélgess pár 50+os fideszessel.
Teljesen ebbe vannak bele zakkanva, hogy csak a fidesz, különben mind meghalunk a háborúba.
Szerintem igen, már most is egyedülálló, fehér dolgozó férfiként le vagyok köpködve hogy miért nincs 3 gyerekem, miért vagyok háborúpárti, miért vagyok hazaáruló.
Persze ha gyerekeket erőszakolnék, 30 milliárdos yachtom lenne közpénzből és a strómanjaimnak 2000 milliárdja lenne, akkor biztos teljes jogú állampolgár lennék a hazámban.
Kedves kérdező! Igencsak túlliheged...a lincselés szó már a fasiszta szólamok egyike...gondold újra, mit beszélsz..-
(Musszolíni így kezdte, aztán jött ami)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!