Van még kétsége bárkinek, azzal kapcsolatban, hogy hova tart az ország és, hogy a HUXIT az egy igenis valós veszély?
Mivel egy évtizede ezzel a hülyeséggel erőlködik ez a ballib propaganda és közben Orbánék meg állandóan az ellenkezőjét mondják és a kilépés felé semmit sem tettek, így egy szem kétségem sincsen. Ez a cikk is csak egy a ballib propaganda hazugságainak sorában.
Mondom ezt úgy, hogy én nem-mel szavaztam az EU csatlakozásra és nem bánnám ha az EU helyett valami másféle közép-európai szövetség tagjai lennén inkább.
De az oroszok ebben nem játszanak.
A kormány aktuális kampánya alapján háború veszélye, az annyira valid, hogy, ha nem 0rbánra szavazol, meghalsz. Ezt nem én mondom, hanem 0rbán. Ezek után, azzal az országgal akarja még szorosabbra fűzni a kapcsolatainkat, akikkel potenciálisan háborúban állnának a saját szövetségeseink.
És ez ballib propaganda?
Egyébként ezzel párhuzamosan az sem propaganda, hogy már 2 ország kéri a szavazati jogunk felfüggesztését, többen is beszélnek róla, hogy a főbb EP poziciókból a magyar képviselők legyenek kirakva.
Kb egy felfüggesztett tagságunk lenne igy, beleszólás nélkül.
Se EUs pénzek, se szavazati jog.
4, vagyis, a tagságunk felfüggesztése és a ruszkikhoz való egyre szorosabb viszony sem mutat erre?
Simán fogja hagyni a kormány, hogy felfüggesszenek minket?
Valszeg jobban járnánk vele.
A hanyatlás már rég jelen van az euban-köszöbhetően az eLMeBeTQ szodoma propagandával átitatot nemzethalált sürgető agyhalotti állapot.
Olvastam, hogy a BASF bezárja - a Ludwigshaveni kivételével, de annak is minimalizáljáka termelését - az összes németorzsági gyárát. Az indok: az elb.szott energia-, és zöldpolitika miatt az energiaárak elszabadulása, az atomerőművek bezárása és a vegyipar vegzálása miatt Németországban veszteséges gyártani. A BASF-nek 2019-ben 8,2 milliárd euro volt a nyeresége, ez 2023-ban csak 0,2 milliárd volt, de ezt is a külföldi leányvállalatok hozták össze, a német üzemek 2 milliárd veszteséget termeltek. A teljes gyártás komplett kimegy Kínába!!!!
Idáig jutott Németország. A vörös-zöld kormányzat a komplett német ipart kicsinálta.
Háborúzni?
Hogyan? Kivel? Mivel?
Az ipar gőzerővel épül....lefelé. A termékenységi ráta a keleti atrtományokban az 1-et se éri el. A városokban egy 30 fős osztályban 25 migránsgyerek ül. Mit képzelnek ezek? Hol élneK? Ezek teljesne agyrokkantak, mega német lakosság is menthetetlenül az, hogy ezeket megszavazza. Ha nem volt elég nekik harminc év alatt két alapos pofá nb.sz ás az oroszoktól, akkor megkaphatják a harmadikat, a végsőt.
A hét elején pedig belehalt a sérüléseibe az a rendőr akit a hetvegé iszlamista szúrt tarkón. Wilkomenskultur!
Európa hála ennek az iránynak fokozatosan veszti el vezető szerepével együtt, saját kulturális magját is.
Én nem ebben az európában hiszek! Nem kell!
A kelet jelenti az elmaradottságot, a diktatúrát, az elnyomást, a szegénységet, és a háborút.
A nyugat jelenti a korszerüséget, a demokráciát, a szabadságot, a jólétet, és a BÉKÉT.
Orbán és büntársai mégis évek óta a kelet felé húznakz aki ezt nem látja, az pedig egy reménytelen, agymosott fideszes. Ha a fidesz marad, az országból néhány éven belül semmi nem marad.
"A kelet jelenti az elmaradottságot, a diktatúrát, az elnyomást, a szegénységet, és a háborút.
A nyugat jelenti a korszerüséget, a demokráciát, a szabadságot, a jólétet, és a BÉKÉT"
És ilyen egysíkú gondolkodással csodálkoznak egyesek, miért nem képesek elérni semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!