Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki aki ért ehhez az...

Valaki aki ért ehhez az egészhez el tudná mondani, hogy egy FIDESZ-es mit érez amikor azt mondja, hogy a FIDESZ jó?

Figyelt kérdés
Nem értem, tényleg ennyire bolondok hogy elhiszik a mocskot amit a tévében az állami csatornákon sugároznak? Ez olyan mintha én megnéznék egy Azahriah által készített videót arról, hogy jó-e Azahriah. Persze, hogy azt mondja, hogy jó. Vagy a szavazók nem tudják hogy a kormány befolyásolja az M1-et? Vagy mivan... Nagyon régóta hatalmon vannak. Ébredjünk már végre föl!!

#FIDESZ #felébredés #Kapd be Orbán, Lölö, Szijjártó stb
jún. 5. 23:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

#17 "16, az ellenzék rossz, mert rossz, MP rossz, mert Fidesz, a Fidesz, rossz, mert rossz. És úgy gondolod, hogy Te döntesz felettem?"

Mivel a választásnak mindenképpen lesz eredménye, akkor is ha csak maguk a politikusok mennek el önmagukra szavazni, így igen, az dönti el az életed ezen részét akik elmennek és szavaznak.

A kínálat adott. Abból kell választanod. Ha ez nem felel meg neked akkor tegyél róla, hogy legyen köztük olyan akire tudsz szavazni! Ezért lehet mindenki jelölt, ezért lehet szabadon pártot alapítani és indulni a választáson. HA neked egyik sem jó akik most választhatóak akkor csinálj jobbat!

De nem kell elmenned szavazni. Ahogy írtam már, nyugodtan maradj otthon, majd mi akik elmegyünk szavazni, eldöntjük a kérdést helyetted is.

Csak azt ne hidd, hogy utána az nem fog rád is ugyanúgy hatni, mint mindenki másra!

jún. 6. 09:11
 22/29 anonim ***** válasza:
21, biztosithatlak róla, hogy tök nyugodtan fogok itthon maradni.
jún. 6. 09:17
 23/29 anonim ***** válasza:
#22 Mint írtam, nekem jó ez így. Én tudom kire fogok szavazni és nekem jobb ha te otthon maradsz.
jún. 6. 09:36
 24/29 anonim ***** válasza:

11

És persze vagytok ti, mint felvilágosult szenvedélybetegek, akiktől ha bármikor rákérdeztem, hogy melyik párt jobb mint a fidesz, sosem tudtak értelmesen megnyikkanni sem. Csak ilyen aluliskolázott válaszokra futotta: bárki...tök mindegy...mindegy...

Most meg Magyart bálványozzátok, holott idén még ő is egy fideszes volt, nem kevés ügyeskedéssel anyagiak terén. Ti egy kétlábon járó paradoxon vagytok.

jún. 6. 10:07
 25/29 anonim ***** válasza:
23, ha neked jó, én meg tök nyugodtan ülök itthon, akkor, hol a hiba?
jún. 6. 10:08
 26/29 anonim ***** válasza:

Sok gyk-n a troll. Jóérzésű ember nem szavaz a Fideszre azok után főleg, hogy gyerekeket állítottak ki biodíszletnek és ordítatták velük, hogy "nem akarunk háborút".

Ezek után konkrétan az is jobb lenne ha nem lenne az országnak kormánya.

jún. 6. 10:17
 27/29 anonim ***** válasza:
40%

26

Jó érzésű ember ilyen undorító ellenzékre sem szavaz. Meg sem lepődök, hogy sokan nem vállalják fel face to face, hogy ők ellenzékiek.

jún. 6. 10:20
 28/29 anonim ***** válasza:

#27 Én felvállalom.

Egyáltalán nem undorító az ellenzék.

Jó a DK az, azokra én se szavaznék. De a Momentum, Mindenki Magyarországa Mozgalom, TISZA párt, kétfarkú kutyapárt mind vállalhatóbb párt mint a Fidesz.

jún. 6. 10:25
 29/29 anonim ***** válasza:
32%

28

Nem undorító, olyan "minőségi" pártokkal mint egy DK meg egy Momentum?

2022-ben a Tisza még a fasorban sem volt. Egyszerűen egy politikai igénytelenség ilyen Összefogásra szavazni, nem is lep meg, hogy rengetegen szégyellik bevallani.

jún. 6. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!