Torockai kicsit elkeserítő volt a partizánnál?
Kérdés: Honnan veszik, hogy a globális tőke és a bal oldaliak el akarják törölni a készpénzhasználatot?
Válasz: A MNB-nek volt egy készpénzzel kapcsolatos tanulmánya... (ennyi a bizonyíték, egy tanulmány)
Kérdés: A német testvérpártban, az AFD-ben egy leszbikus nő a vezető aki egy shrilankai nővel él együtt, önöknél ez miért elképzelhetetlen?
Válasz: Mert a magyar jobb oldal és konzervatív lélek más mint a német. (Nem akarta kimondani, hogy ők utálják a melegeket és a bevándorlókat, inkább terelt)
Kérdés: Mivel önök ki akarják léptetni az EU-ból magyarországot, ha a fidesz indítana erre egy népszavazást, ön igennel szavaznának?
Válasz: Hát mi ezt még nem tudjuk, nyilván meg kellene beszélni a többiekkel, blablabla. (megint a mellébeszélés, tudja hogy sok szavazót veszítenének ha igent mondana, közben meg erre az EU gyűlöletre húzzák fel a kampányukat)
Mennyire szánalmas már torockai, hogy semmire nem tud egyértelműen és értelmesen válaszolni? Direkt megnéztem az interjút hátha meggyőz hogy nem laposföld hívők és tud szolgálni bizonyítékokkal vagy érvekkel, de sajnos jobban megerősített benne hogy ő is egy hasznavehetetlen pártot vezet...
10# Ha nem lényegi téma miért jelentenek fel a mi hazánkosok egy múzeumot egy melegeket ábrázoló képért és miért mondják ki minden youtube videóban az lmbtq propagandát?
Azzal egyetértek amúgy, hogy marci nem volt veled kedves, de amiket kérdezett arra nem tudott normális válaszokat adni.
Pont ezért ment el a jobbik is egy centralista irányba mert ez így vállalhatatlan. Amint a hatalom közelébe jutnának nem lehetne melegezni, arabozni, háttérhatalmazni, vagy az ország vezetőjeként is ezekre fogna mindent mint a fidesz?
Szerintem a múzeumos történet fidesz felé egy fricska volt, hogy na mit léptek a saját törvényeteket tartatjátok be vagy bevéditek az embereteket.Nekem tetszett, volt benne csibészség :D
Vállalhatatlan? Neked, meg a másik oldalon levőknek. Nekem meg nem az. Nem a te pártod, semmi gond ezzel.
13# Pont azért néztem, hátha átlépi a konteós ember szerepét, de nem. Nem voltak bizonyítékok, nem volt egyértelmű vállalás, semmi nem volt sajnos.
Ripacskodtak a készpénzhasználat miatt is aztán mi volt erre a "globális tőke" összeesküvésre a bizonyíték? Egy tanulmány...
18# Ha nem érdekelne, nem néztem volna meg. Amúgy szeretem az oknyomozó munkájukat és mindig nézem őket youtube-on. De úgy érzem kénytelenek lesznek ugyanazt csinálni mint a jobbik, visszavenni a radikalizmusból és középre tájolódni egy picit. Amit youtube-on meg pár ember előtt el mer mondani, azt nagy tömegek előtt már nem vállalja fel mert tudja hogy csökkenne a szavazóbázisa.
Nyíltan nem merik kimondani hogy utálják az LMBTQ tagokat és a melegeket és hogy kiléptetnék az országot az EU-ból. Az orosz agressziót se ítélik el valami markánssan.
Ez egy szélsőséges pártnak jó mert bevonz 10-15%-ot, csak kérdés hogy a centralistább magyar péter mennyit vesz el tőlük ha így folytatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!