Akarod látni az EP választások kimenetelét már most?
Ha igen, vegyél részt az online EP választásomon itt!
Minél többen adjátok le a voksotokat, annál pontosabban ismerhetitek meg előre a 9-i végeredményt. Buzdítsatok másokat is az itteni szavazásra is, hogy a sok szavazatnak köszönhetően pontosabban tudjuk előre a 9-i végeredményt! Ezer szavazat felett jobbak leszünk, mint a Medián! Természetesen a szavazás titkos! A listám sorrendje azonos a 9-i szavazólapon szereplővel.
Szavazz és kövesd itt a szavazás állását!
Itt szeretnék bocsánatot kérni a MEMO, Megoldás Mozgalom párttól, hogy nem szerepel a listán, sajnos csak 10 listahelyet adott a Portál, így döntenem kellett. Én a 9-i papíralapú szavazólapon szerepló sorrendet meg szerettem volna tartani, így a másik lehetőség a Mi Hazánk levágása lett volna a lista végéről, amit talán többek által elfogadható módon nem akartam. Akik a MEMO Megoldás Mozgalom-ra adták volna a voksukat, kérem tegyék meg egy komment bejegyzésben.
Tudom, hogy még nagy szavazatszám esetén is torzít valamelyest az itteni eredmény, mert preferálja a web-használókat és különösen a gyakorikerdesek.hu Portál használóit, de kompromisszumot kellett kötnöm, ezt majd a végeredménynél vegyük figyelembe.
Köszönöm!
A szavazólap fényképét az infostart.hu oldalon találjuk, onnan vettem a pártneveket a vokskörök alól. Meglepett, hogy a ZÖLDEK kétszer is szerepel. Jobban megnézve a feloldást az adhatja, hogy a második előfordulást egybe kell olvasni a PÁRBESZÉD-del, így:
PÁRBESZÉD-ZÖLDEK.
Már látom, hogyan fogom a gyakorikerdesek.hu portált felülmúlni. Természetesen nem árulom el.
Mi a bajom vele?
Egyszerűen nem működik, mert a kérdések igen rövid láthatóságúak, azaz könnyen befagynak. E miatt ilyen kérdések, mint ez is, nem működnek használhatóan. Bár a Világháború? kérdésem pár éve elég sokáig működött, hasonlóan szavazással, ez a szintén sokakat érdeklő kérdést megszavaztató oldal befagyott. És mikor? Amikor sikerült a Tisza pártot toronymagas nyertesnek kihoznia.
Ez a gyakorikerdesek.hu oldal valószínűleg le van fizetve, vagy a tulajdonosok nem magyarok. Javaslom ennek megfelelően használni.
Egyébként a közvéleménykutatóknál a Fidesz-KDNP 40-49, a Tisza 20-30, a többi párt 19 % alatti értéken áll ma.
Mindenesetre ez az eset is mutatja, mekkora webes erőfeszítéseket tesznek a Tisza párt támogatói a közvélemény hamis befolyásolására, a magyar emberek megtévesztésére.
Nekem csak egy párt százaléka érdekel, az MKKP-é. Remélem sikerül egy mandátumot szerezni!
Vasárnap támogassátok Le Mariettát, aki haza hozza az eu-s pénzeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!