Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban megtörténhet az, hogy...

Valóban megtörténhet az, hogy a DK-nak mindössze 1 mandátuma lesz az EP-választáson?

Figyelt kérdés

A Medián mérése szerint 7%-ra csökkent a DK-s lista támogatottsága a biztos szavazók között.

Úgy, hogy a DK, ráadásul nem is egyedül indul, habnem szövetségben az MSZP-vel és a P-vel.

Bár Fidesz-közeli, de a pontosabb intézetek közé tartozó Nézőpont is mindössze 9%-ot mért a DK-nak, és náluk is süllyednek.

A Partizán elemző műsorában Ruff Bálint politikai elemző is 1 mandátumot valószínűsít a DK-nak (nagy mázlival 2-t).

jún. 3. 08:51
A kérdező szavazást indított:
Igen. Negatív spirálban van a DK Magyar Péter megjelenése óta.
Azért 10% feletti eredményt biztosan elér a DK, így 1 mandátumnál biztos többet szerez.
21 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Ez azon is múlhat, hogy aztán épp szépidő lesz-e.

Jelenlegi közvélemnykutatások szerint a 3 már csoda lenne.

Tehát a 19-es eredményhez képest mindenképp bukás lesz az idei választás a DK-nak. Az, hogy 1 vagy 2 mandátuma lesz ilyen szempontból nem olyan fontos.

Nekem pl fogalmam sincs, hogy ki a DK lista 2. helyezettje.

jún. 3. 09:03
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Én mindent megteszek vasárnapig, hogy erre a kérdésre őszinte igennel válaszolhassunk.
jún. 3. 09:12
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez is sok nekik!
jún. 3. 09:22
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Akkor mondjátok meg, kinek kell mandátum? A Mi hazánknak, aki az EU szétesésében érdekelt, a TISZÁNAK, aki egyetért a Fidesz EU-s politikájával?
jún. 3. 09:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát ott fognak billegni a 10 százalék Környékén...hogy alatta, vagy felette, azt nem lehet most megmondani.
jún. 3. 09:51
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Én nem egészen értem az embereket. Ennyire jobboldali beállítottságú lenne ez az ország? Gyakolatilag a közvélemény-kutatások szerint most ott tartunk, hogy 19:2 arányban lennének jobb és baloldali képviselőink.

Mégis kinek az érdeke lenne az, hogy az egész magyar baloldalt kidobjuk az EP-ből? Arra mérget veszek, hogy se a Fidesz, se a Mi Hazánk nem a magyarok érdekét fogja szem előtt tartani. A néhány hónap alatt összeverbuvált, se füle-se farka Tiszáról meg ne is beszéljünk, a főbb kérdésekben ugyanazt mondják, mint a Fideszesek, csak még hat az újdonság varázsa.

jún. 3. 10:42
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Remélem minél több lesz a Fidesznek. Én békét akarok!
jún. 3. 14:48
 8/10 nnnn5555 ***** válasza:
0%

Én azért bízok benne, hogy 5% alá mennek.

Ha eleged van a fideszből szurkolj ezért te is!

jún. 4. 02:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
6) egyetertek. Engem egy magyar zaszlot lobogtato, na meg Orbant bevedo Tisza azert nem alternativa. Majd ha europai zasloik lesznek talan akkor elgondolkodom.
jún. 4. 04:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Amit a vitákban előadott az alapján 2 szavazatnál többet kap (ő,meg az ura) az a lakosságot minősíti.
jún. 5. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!