Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vitézy Dávid hogy lehet...

Vitézy Dávid hogy lehet közlekedési szakértő, ha nem is közlekedésmérnök, hanem gazdasági végzettsége van?

Figyelt kérdés

2024. jún. 3. 04:04
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

...mert gimnazista kora óta keni-vágja Budapest tömegközlekedését...

a rádióban majd minden nap szerepelt a pontos városi információival...

neki ez a közlekedés, városi forgalomszervezés olyan hobbi, amit amatőrként is nagyon jól csinált(ma is)

2024. jún. 3. 05:48
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
10 évig volt a VEKE-nél, az alatt nagyobb szakértővé válik, mint bármiféle diplomától. Amúgy meg a közlekedésszervezés gazdasági kérdés is.
2024. jún. 3. 05:50
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
A közlekedés szervezés kedves kettes csak részben gazdaság, inkább logisztika.
2024. jún. 3. 06:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A közlekedés szervezés nem egy alkalmazott matematika szak, amit egy szakirányú bsc nélkül esélyed se lenne megérteni.

Gazdaságin tanítanak elég matekot ahhoz, hogy probléma nélkül tudd saját magadat egy olyan területre képezni, mint a közlekedés szervezés.

2024. jún. 3. 06:52
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
A hobbija ez egyben, ami gyerekkori hobbi. A hobbiból táplálkozó tudásvágynál nincs erősebb. A legjobb szakember az, kinek a hobbija a munkája. Szakma nélkül egy szakmában 10x annyit kell bizonyítanod, mint annak, akinek megvan a szakmája. Én is csak erősen indokolt esetekben tudom ezt elfogadni. Példának okáért van egy ismerősöm, aki olyan szinten ért a buszokhoz nem csak azok működéséhez, minden egyes forgalomban lévő típushoz, hanem betéve tud mindent, melyik busznak mi a járatszáma, az kihez tartozik figyeli amelyiket lehet, amiben van GPS, stb. stb. hogyha hallanád ámulnál. Leírni, visszaadni nem tudom neked mennyire ért hozzá, mert én meg annyira nem értek hozzá, hogy azt se tudom miről hadovál, és teljesen más területen dolgozik. Az összes sofőr győzködi már vagy egy évtizede, hogy menjen hozzájuk dolgozni, pályázza meg az irodában a vezetői pozíciót. Ennél jobb munkaerő nem létezik.
2024. jún. 3. 07:06
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

“ Vitézy Zsófiának apai ágon féltestvére Vitézy Dávid, anyai ágon pedig unokatestvére Orbán Viktor miniszterelnök.”

[link]

1998-ban 15 évesen már Városi és elővárosi Közlekedési Egyesület alapító tagja, 2 évvel később elnökségi tagja 2 évig (azaz amíg 1. Fidesz kormány volt).

Tegyük fel a kérdést: ilyen rokonság nélkül ki vett volna komolyan egy 15-19 évest?

Aztán 22 évesen Orbán betette a BKV felügyelő bizottságába, 25 évesen BKK vezérigazgatót csinált belőle, később közezlkedési államtitkárt, stb.

[link]

Féltestvére, Zsófia - Orbán unokatestvére - meg nagykövet… :)

2024. jún. 3. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!