Törölte Orbán Viktor beszédét a FB. Ehhez mit szólsz?
Törölte a Facebook Orbán Viktor beszédét az M1 Híradó közösségimédia-oldaláról
A Facebook azzal indokolta a döntést, hogy szerinte
veszélyesnek minősített személyekhez és szervezetekhez kapcsolódó szimbólumokat osztottunk meg, illetve veszélyes személyeket és szervezeteket dicsőítettünk és támogattunk.
Annyira elmeroggyant már ez az ember, hogy szerintem tényleg elhiszi amit beszél.
Én eddig azt gondoltam, hogy ő röhögve átveri a sok 50 iq-s ostobát, de nézd meg a fejét, teljesen ki van idegileg és mentálisan is!
Elég szr az FB moderációja.
Az én kommentemet azért törölte az FB, mert narancsagyúztam egy ostoba fideszest.
Az ilyen kommentek meg jelentés után is maradnak, az FB szerint nem sérti az alapelveket:
Nyílt káromkodás, felbújtás ellenzéki szavazók agyonverésére.
Kihagytad a békemenet hashtaget. Ne forduljon elő többet, nekem kell helyetted magyarázkodni a központban...
Amúgy ha voltál már a Mexikói úton mostanában talán éreznéd mi az a félelemkeltés, nem csoda, hogy a Facebook is kiakadt. De mellesleg köszi, sokat tettetek, hogy leszokjak a faceról és keressek egy normális reklámblokkolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!