Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Törölte Orbán Viktor beszédét...

Törölte Orbán Viktor beszédét a FB. Ehhez mit szólsz?

Figyelt kérdés

Törölte a Facebook Orbán Viktor beszédét az M1 Híradó közösségimédia-oldaláról

A Facebook azzal indokolta a döntést, hogy szerinte

veszélyesnek minősített személyekhez és szervezetekhez kapcsolódó szimbólumokat osztottunk meg, illetve veszélyes személyeket és szervezeteket dicsőítettünk és támogattunk.

jún. 2. 21:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Szóval itt van a határa a hazudozásnak
jún. 2. 21:49
 2/17 anonim ***** válasza:
60%
Ha egyáltalán igaz amit írsz kérdező:)
jún. 2. 21:54
 3/17 anonim ***** válasza:
67%

Annyira elmeroggyant már ez az ember, hogy szerintem tényleg elhiszi amit beszél.

Én eddig azt gondoltam, hogy ő röhögve átveri a sok 50 iq-s ostobát, de nézd meg a fejét, teljesen ki van idegileg és mentálisan is!

jún. 2. 22:16
 4/17 anonim ***** válasza:
49%
Egy ilyen lépés minden esetben hülyeség, mert csak mártírt csinálnak abból a bohócból, Orbán amúgy is imád áldozati krediteket gyűjteni, ezek tartják úgy ahogy egyben a hatalmát ,mert egy ilyen lépést remekül bele tudnak illeszteni a propagandájukba.
jún. 2. 22:36
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
A FB egyre arcátlanabb.
jún. 2. 22:47
 6/17 anonim ***** válasza:
36%

Elég szr az FB moderációja.

Az én kommentemet azért törölte az FB, mert narancsagyúztam egy ostoba fideszest.

Az ilyen kommentek meg jelentés után is maradnak, az FB szerint nem sérti az alapelveket:

Nyílt káromkodás, felbújtás ellenzéki szavazók agyonverésére.

jún. 2. 23:09
 7/17 anonim ***** válasza:
70%
Az a leghülyébb aki még mindig használ fb-t
jún. 3. 00:44
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
A Fb a legnagyobb cenzurázó túltesz észak koreán is. Ezzel , ha igaz, csakis Orbán malmára hajtja a vizet ,mert megerősíti, hogy igaza van.
jún. 3. 04:43
 9/17 anonim ***** válasza:
55%
Nem a FB-nek kellene lépni. Egyébként újra elérhető. Amit orbán csinál,az bűncselekmény:Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt – vagy való tényt oly módon elferdítve – állít vagy híresztel, amely alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő
jún. 3. 04:55
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Kihagytad a békemenet hashtaget. Ne forduljon elő többet, nekem kell helyetted magyarázkodni a központban...

Amúgy ha voltál már a Mexikói úton mostanában talán éreznéd mi az a félelemkeltés, nem csoda, hogy a Facebook is kiakadt. De mellesleg köszi, sokat tettetek, hogy leszokjak a faceról és keressek egy normális reklámblokkolót.

jún. 3. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!