Budapestiek, kire szavaztok majd egy hét múlva?
Nem vagyok budapesti, úgyhogy én ezt 100%-ban rátok bízom, azt sem értem mit köll nekem ezt hallgatnom, híradóban, bárhol. Lesz-rom, hogy tudtok-e közlekedni vagy sem, hogy jó-e a bicikli út vagy sem, hogy ki kellene-e tiltani az öreg autókat a városból vagy sem, hogy a felújításai mennyiben tértek el a valóságtól, van-e elég zöld gyep nálatok vagy sem, az meg van-e igazítva vagy a méhek legelnek rajta, hogy a Lánchíd valóban megújult-e, minden peták rá lett-e költve vagy csak lefestették és jónapot, vagy hogy "van-e nálatok alkohol?", hogy Lovasit idézzem... Ti ügyetek!
Egy kérésem volna, ki a főnököt eltudja kapni a templom előtt, mondja meg neki, ne traktáljon minket ezzel, nálatok ki lesz a polgi. 1.7 millióan vagytok, mi meg 8 millióan, beszéljenek erről a helyi televíziókban, van belőle elég, plakátolják tele vele a várost, két Stop Háború közé befér egy stop Karácsony, stop DK! Azt se hallgatja a főváros, nálunk ki lesz a polgármester, ki lehetne, ki a jelentkezők közül a bűnöző (mondjuk mindegyik), ki a balf.sz stb. Egy tanácsot, ha tolmácsolnátok DK-sok Gergelynek, minekután láthatólag a Dunán se nagyon fértek el, lehetne a két szélén vízibicikli "út"!
Egyébiránt "mérsékelt" Fidesz támogatóként Karácsony Gergely minden egyes intézkedésével egyetértek, főleg azokkal, ami miatt sz.ptok az autóitokban. Olyan infrastruktúra van a seggetek alá tolva, potom havidíjért cserébe, hogyha azok után vergődtök az autóitokban a belvárosban azt meg is érdemlitek (mondjuk lehet, hogy csak a fideszesek vergődnek, de az se érdekel). Én a felhúzott ablakot is megtiltanám a dugókban Karácsony helyében, hogy szívjatok gázt! Kinek nem inge, az budapestiként se sértődjék meg rajta! Karácsony helyében pedig végig rohannék a bicikliúton egy e-bike-al a dugó mellett és ordítanék, hogy "mi van lúzerek???"
3: te aztán jool kivagy az elettol ember jezus 😂😂
Minek írsz ide ha nem vagy pesti el se kéne olvasd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!