Ha Gyurcsány 2002-2010 között Orbánt okolta volna hogy miatta van bajban az ország,lehet hogy még a mai napig miniszterelnök lenne?
Gyucsány sportminiszterből lett miniszterelnök..mondjuk a háttérben megbuktatta Meggyesyt...
...az ország irányítására alkalmatlan volt, de nem akarta elengedni...mindenképpen bukásra volt ítélve.
Ott bukik a dolog, hogy azt eleve meg sem tehette volna, hiszen egy jó pályán lévő országot vettek át 2002 ben, és 2006 ra vált világossá,hogy elqrták, mondjuk látszott is, ha nem " vallja be", akkor is...
Innentől kezdve egyértelmű volt, ki a hibás.
Ha valaki joggal hivatkozhatott 2002-2010 re, az a Fidesz, mert pl olyan államadósságot kellett visszafizetnie, ami nem semmi volt, az IMF hitelt.
Önmérséklet hazudozásban? Már akkor is hazudtak reggel, éjjel meg este.
“az ország irányítására alkalmatlan volt”
Na azért a Fidesz dilettantizmusát és társadalomrolbolását látva már kezd megszépulni a Gyurcsány-korszak is.
Én 2000-ben kezdtem frissdiplomásként dolgozni a versenyszférában és 3 évi munka után uj autót, 9 évi munka után újépítésű lakást tudtam venni (mindkettőt hitel segítségével, de korántsem minimális önerôvel).
Próbáld meg a Fidesz-érában ugyanezt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!