Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elmentek szavazni?

Elmentek szavazni?

Figyelt kérdés
Jövő héten vasárnap

jún. 1. 19:49
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
39 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
igen
jún. 1. 19:52
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is.
jún. 1. 19:53
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
El, mert a polgármester borzalom aki most van, le kell váltani. Az EP listán meg valszeg Magyar Pétert húzom be, bár most csalódtam benne, hogy nem ment el az ATV vitára. Nem értem mi volt a baja vele. Azt nem tudom elfogadni érvnek, hogy a Fidesztől se ment senki. Az minősítse őket.
jún. 1. 19:54
 4/15 anonim ***** válasza:
38%

Nem a bukott ellenzékkel kell hadakoznia egy 28%-s pártnak!

DK 7%!

Többi az 5% küzd, mint malac a jégen.

https://www.youtube.com/watch?v=s86WA-OXqWI

jún. 1. 19:57
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
Ebbe a szar atv-be nem is érdemes elmenni, ahol a vitába is reklámot raknak.
jún. 1. 20:18
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
#4 Attól még el mehetett volna mert sok embert érdekelt volna, hogy mit gondol a különböző témákról. Engem is és sokakat is meggyőzhetett volna akik eddig nem találkozott nagyon a kampányaival még.
jún. 1. 20:18
 7/15 anonim ***** válasza:
47%
Ma adott sajtótájékoztatót, másfél órán keresztül beszélt, válaszolt kérdésekre. És még Dobrevát és Tóth Lacit sem kellett közben elviselni.
jún. 1. 20:22
 8/15 anonim ***** válasza:
46%

#4: a vita nem küzdelem.

Magyar Péternek nem érdeke a vita azért, mert akkor kiderülne, hogy milyen politikai véleményt képvisel (illetve ennek hiánya). Ez a veszély nem fenyegette a köztévében.

jún. 1. 20:33
 9/15 anonim ***** válasza:
31%

4: ez nagyon illik abba az érvelésbe, ami alapján a fideszesek nem állnak szóba kormánykritikus médiával.

Ebből is látszik, hogy Magyar Péter se különb.

jún. 1. 20:35
 10/15 anonim ***** válasza:
44%

A múltkori Partizán vita után az egyik elemző, Ruff Bálint elmondta, hogy Magyar Péter volt a nyertes, azzal hogy nem ment el.

Nem szabad olyan lehetőséget adni a propagandának, hogy őt is összegyurcsányozzák.

Ha elmegy és ott áll Dobrev mellett, a propaganda még jobban szétszedné és jönnének vele, hogy na a baloldal bohóckodik megint.

Többet veszítene egy ilyen vitával, mint amit nyerne. Az ellenzéki szavazók többsége így is mellette áll már. Az M1-es "vitán" meg egyértelműen a fideszes szavazókat próbálta meggyőzni a higgadtságával.

Alapből én is támogatom a vitát, a Vitézy - Karácsony például brutál jó lett, viszont meg kell érteni, hogy miért nem megy el Magyar Péter fideszes képviselő nélkül vitázni a többi párttal.

jún. 1. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!