Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A békementen résztvevők, hány...

A békementen résztvevők, hány %-a lehetett fizetett, odabuszoztatott, és vajon mennyibe fog ez kerülni az adófizetőknek?🤔

Figyelt kérdés
Mert valahogy az ilyen "na most megmutatjuk" tipusú fideszes rendezvények végén mindig nagyon merész a számla, amit természetesen az adófizetők fizetnek.

jún. 1. 17:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
90%; 11 milliárt rubel.
jún. 1. 17:48
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem legalább a fele, majd megkérdezem a párom anyját (igen, sajnos ő is fideszes...) hogy busszal vitték-e fel őt és a barátnőit.
jún. 1. 17:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl optimista megközelítés ez az átlag szavazóra nézve,hogy csak akkor megy ki egy ilyen menetre, ha fizetnek érte.
jún. 1. 17:53
 4/14 anonim ***** válasza:
14%
Fantasztikus. Egyetlen békemenet kellett ahhoz, hogy a dékások és NER-Péter hívők együttes erővel próbálják eltagadni a nyilvánvalót.
jún. 1. 17:53
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Ez ironikus poénnak fog hangzani, pedig, nem az. A teljes falu programban résztvevők buszoztatva lettek, az összes vidéki közmunkással együtt.
jún. 1. 17:59
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
Ki nem szarja le? Ha az emberek nem akarnának menni, akkor nem lenne létjogosultsága a buszoknak, mert üresen maradnának. Nincs senkinek sem pisztoly tartva a fejéhez, hogy márpedig itt a busz és kötelező menni. Ha pedig van ilyen lehetőség, akkor a szimpatizáns miért is ne éljen vele?!
jún. 1. 18:11
 7/14 anonim ***** válasza:
10%
Nem értem a kérdést. Azt G*ci Fideszt lehet szidni, de a nép mellette áll. Ez a demokrácia. Az hogy buszokkal vittek őket fel egy dolog, aki nem akart menni, az nem ment. És csókolom. Nekem sem tetszik, de nem vagyok annyira paranoiás dilinyós, hogy meséket írjak a Fideszről, mint az ellenzéki társaim
jún. 1. 18:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy 1100 fős (fideszes) településen egyetlen független képviselő a nejem egyik unokatestvére.

A fél falut felvitték 10 busszal.

A polgármester azt hazudta, hogy az idősklub költségvetésének terhére vitték "kirándulni" az idősklub tagjait Budapestre.

Csakhogy az idősklubnak mindössze tizenvalahány tagja van, és az idősklubnak nincs önálló költségvetése sem, a Polgármesteri Hivatal egyik épületében alakítottak ki egy max.20 fős társalgót és egy WC-t tettek be.

A klubnak nincs kinevezett vezetője sem, akkor hogyan lehet önálló költségvetése?

És egy önkormányzati képviselő hogyhogy nem tud arról, hogy "kirándulni" viszik a falu pénzén mind a tizenvalahány idősklub-tagot 10 busszal?

Ő nem is látott ilyen előterjesztést a legutóbbi önkormányzati ülésen, nem hogy szavaztak volna erről. 🤣

jún. 1. 18:35
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
7# Még mindig hülye vagy, ennyi erővel hitler is áldott jó ember volt mert a nép mellette állt. Sőt Kim Dzsong Un is jó ember meg sztálin is az volt... Sőt putyinéknál is lehet szavazni annak ellenére hogy az ellenzéket nem engedik indulni, megmérgezik és lelövik.
jún. 1. 18:47
 10/14 anonim ***** válasza:

Már mondtam neked, hogy a Xanaxra ne igyál kannás bort 🤣

jún. 1. 19:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!