Hol vannak a drónfelvételek a békemenetről? Miért nem mutatják azt a hatalmas, irdatlan nagy hazafi tömeget nagy távolságból?
Csak kiváncsiságból ránéztem a hírtv-re, hogy mi a helyzet, csak a tömeget mutatják nagy távolságból.
Vagy lehet én vagyok annyira szerencsés, hogy jókor vittem át.
Sokan vannak. Látom, hogy Magyar Péter is elkezdte ezt relativizálni, meg jönnek a mindenféle cikkek, a “11 000 forintos kedvezményes” buszoztatásokról, a számháborúba még nem ment bele senki, de minden bizonnyal az is lesz. Lehet ezt csinálni, viszont bennem ott van a rossz érzés ezzel kapcsolatban, meg a csalódottság, s hogy kifejtsem:
- 2018: Vona Gábor nem akarta tudomásul venni, hogy neki van 20%-a, a Fidesznek meg 2/3-a lesz, szajkózta, hogy győzni fognak, nem úgy lett.
- 2022-ben a magas részvétel az ellenzéknek kedvez, s ilyen 2/3-os ellenzéki győzelmet vizionáltatok, aztán mi lett?
Szerintem jobb lenne a valóságba beleállni, látni, hogy ott az a qrva sok ember, tudomást venni róla s ennek tudatában kezdeni valamit a helyzettel. Minden más, minden valóságtagadás az eddigi tapasztalataim alapján rosszul végződik.
Mi a valóság: utoljára valami 47 vagy 48%-ra mérték a Fideszt, ott ez a gigantikus tömeg, minden úgy néz ki ismért, hogy ott vagyunk, ahol a kegyelmi botrány előtt… S ezt a tényt tagadni, hát… Nem hiszem, hogy megoldja a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!